Фан Клуб: Борусија Дортмунд

BlackBeard

Тајната е во брадата
Член од
2 мај 2014
Мислења
15
Поени од реакции
11
"I can say that I will definitely stay at Borussia Dortmund for another season."

"I really shouldn't have to repeat that I am feeling very good here at BVB. It was always a dream for me to play for this club and in this stadium.

"I left the club after 10 years with the youth academy, but I took one step back via Ahlen and Borussia Monchengladbach, only to then take two steps forward again.

"I am back at Dortmund now, feeling perfectly fine and I have a contract until 2017."

- Marco Reus.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Ќе се нагодиме некако ќе ви го дадеме Кагава и ќе ви го платиме Имобиле за Ројс, може? :D

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Па ви пуштивме на вас, нели до лани бевте еден за сите, сите за еден. :D
Тоа не се брои. Иначе уште сме така, финалето во ЛШ ко неуспеа да нè скрши ништо нема да успее. :ROFLMAO:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.380
Ројс ќе биде заменет со Воланд и Фирмињо од Хофенхајм, решен проблем :cool:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.657
Имало средба помеѓу Торино и Јувентус за Имобиле, и одлучиле дека играчот е слободен да си оди само ако некој понуди 25 милиони евра... Во спротивно ако не се продаде до крајот на трансвер периодот, останува да игра за Торино. Сега вие сте на потег :)[DOUBLEPOST=1400912676][/DOUBLEPOST]
Овие Јуве која скапана екипа бе, се такви нешто проценти глупости замараат, ќе купат играч и на рати го плаќаат како Видал. Скаперници.:icon_lol:

Сите пари ги трошат за плаќање судии и не им останува ништо за играчи после.:icon_lol:
.!. :pipi:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.649
Поени од реакции
22.380
Имало средба помеѓу Торино и Јувентус за Имобиле, и одлучиле дека играчот е слободен да си оди само ако некој понуди 25 милиони евра... Во спротивно ако не се продаде до крајот на трансвер периодот, останува да игра за Торино. Сега вие сте на потег :)[DOUBLEPOST=1400912676][/DOUBLEPOST]

.!. :pipi:
Dortmund dava 19m plus bonusi i mislam blisku se do dogovor. Immobile veke kaza deka ke odi i go ispofali Dortmund. Do SP ke bide gotov transferot.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Uste Volland da go soberete nekako,strava napagacka linija ke imate.
Toj Volland mislam deka moze i na krilo da igra.Levo mislam deka bese ako ne se lazam.Golem potencijal ima vo nego,od kaj go otkopaa tie Hoffenhaim ne mi e jasno.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.409
Uste Volland da go soberete nekako,strava napagacka linija ke imate.
Toj Volland mislam deka moze i na krilo da igra.Levo mislam deka bese ako ne se lazam.Golem potencijal ima vo nego,od kaj go otkopaa tie Hoffenhaim ne mi e jasno.
Рано е да се величи уште сега играчот. И рано е мислам уште сега да потпише за клуб како Дортмунд. Ќе му треба уште една сезона во Хофенхајм што е битно за неговиот развој. Инаку од 1860 Минхен се пресели во Хофенхајм.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Рано е да се величи уште сега играчот. И рано е мислам уште сега да потпише за клуб како Дортмунд. Ќе му треба уште една сезона во Хофенхајм што е битно за неговиот развој. Инаку од 1860 Минхен се пресели во Хофенхајм.
Таман после 3-4 години и овој ќе им го дрпнете на Дортмунд оти бил од Минхен. :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Рано е,тоа да,ама го има потенцијалот да биде одличен играч,а покрај Клоп и тренинг центрите на Дортмунд може да се развие премногу добро.Кога и да го гледам Хофенхајм,увек е алфа и омега кај нив,заедно со Фирмино и Руди.
Мене лично ми се допаѓа како игра.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.411
Поени од реакции
26.409
Рано е,тоа да,ама го има потенцијалот да биде одличен играч,а покрај Клоп и тренинг центрите на Дортмунд може да се развие премногу добро.Кога и да го гледам Хофенхајм,увек е алфа и омега кај нив,заедно со Фирмино и Руди.
Мене лично ми се допаѓа како игра.
Чим ги знаеш Фирмињо, Руди и Воланд, значи ја следиш Бундеслигата, браво. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom