Сликички од фудбалери

Z

ziko bt

Гостин
dosea samo dva albumi imam sobirano EP 2000 do pola go sobrav i SP 2002 uste 5 mi falat od Ircite mi teknuva mn kasno gi pustija vo optek nivnite sliki a za godinasnovo SP valjda ke go kupam albumo ama tesko deka ke se nafatam i da kupvam slicina

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.632
Поени од реакции
1.199
Планирам да го собирам и овој албум, па ќе видиме.
Дома ги имам Еуро 2004 и 2008 и СП 2002 и 2004, ама немам собрано ниеден пошто ептен слабо купував сликичиња. Овој ќе го купам сигурно, ама не знам дал ќе го соберам.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Da ne gi napraat ovaa godina eden igrac po cetiri sliki da go sostavis, poso takov trend fatija da praat

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Da ne gi napraat ovaa godina eden igrac po cetiri sliki da go sostavis, poso takov trend fatija da praat
Ауф мразам такви...

На сите албуми од Европските Првенства имаше такви слики...но не еден играч туку сликата на целиот тим!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ауф мразам такви...

На сите албуми од Европските Првенства имаше такви слики...но не еден играч туку сликата на целиот тим!
Da de porano bese edna slika za cel tim. Na poslednite dva albumi po cetiri sliki, sea vikam igracie da ne gi naprat so 4 :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Еиииии како се нервирав така за тимот две слики требаше и ќе ми фалеше едната :nerv:

Ги собирам од СП 2002 натаму, колекционер сум, собрани ми се сите досега и од ЕП и од СП, крајните сликички што ги немав ги нарачував. Ме мрзи сега да проверувам по албумите, не ме фаќајте за збор, на еден од собириве каснеа сликичките од Ирците, па само од нив имав по 3-4 играчи на крај и после ги порачав Ирците што фалеа. Таква глупост пак ако се деси :tapp:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Еиииии како се нервирав така за тимот две слики требаше и ќе ми фалеше едната :nerv:

Ги собирам од СП 2002 натаму, колекционер сум, собрани ми се сите досега и од ЕП и од СП, крајните сликички што ги немав ги нарачував. Ме мрзи сега да проверувам по албумите, не ме фаќајте за збор, на еден од собириве каснеа сликичките од Ирците, па само од нив имав по 3-4 играчи на крај и после ги порачав Ирците што фалеа. Таква глупост пак ако се деси :tapp:
Мислам каснеа на СП 2002 :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да да за 2002 ирците на крај ги пуштија а италија први :tv:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.175
za koreja japan gi sobrav site pa sea mislam deka sum golem i ne mi lici
Da de porano bese edna slika za cel tim. Na poslednite dva albumi po cetiri sliki, sea vikam igracie da ne gi naprat so 4 :D

Брат пред 4 години си изјавил дека си голем за собирање на сликички, а сеуште собираш сликички ? :toe:

Бравос Џену, имало и женски што собираат сликички:wink: (поштуем)

Он Топик:

Собирав од 98 СП во Франција, па после секој нареден, дури собирав еден за Италијанско првенство, ги имаше екипите и од Серија Ц1/А или така некако, и женски тимови :):)

Али сеа некако се осеќам малце голем, до душа малце поголем за собирање на сликички( а пустото иам желба:) )и не ме личи да одам у трафика сликички да купувам:pipi:...прекинав пред 3-4години со ова хоби, али ги почитувам тие што собираат :helou:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А кажете ми што има врска колку години имаш за да собираш сликички?

Ја планирам да собирам се додека можам. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.175
А кажете ми што има врска колку години имаш за да собираш сликички?

Ја планирам да собирам се додека можам. :)
Се додека те држи нога ќе собираш:pos2:

Не иде брат така, треба да се мисли и на други работи :helou:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Се додека те држи нога ќе собираш:pos2:

Не иде брат така, треба да се мисли и на други работи :helou:
Па не значи дека ќе собирам сликички и нема да мислам на други работи...едноставно тоа ми е хоби :)

Освен тоа сликичките не се со ликови од цртаните филмови.

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
не се секирајте, нема во албумот такви чуда, го иам разгледеано. иначе само за европско ставаат спарки, сеа за светско нема токку место.

пс. се изнервирав коа видов дека само еден голман има

Kajgana Shop

На врв Bottom