Го цитирам постов, бидејќи ќе се изгуби во лавина од глупости, а вреди.
ДОбро те разбирам, тие имат проблем со менталитетот....а каков проблем има македонскиот народ што гласа на избори и дава зелено светло на Сашета да бандитува во државава?ima eden problem, tie i mnogu dolgo pred Saseta bea isti, i posle Saseta ke bidat isti govna, spomnav jas i prethodno na temava, tie imaat problem so mentalitetot, sekade se isti, ne samo vo MKD so Saseta, tuku i so nekoj drug "Saso" vo Svajcarija i drugi bogati Evropski drzavi, vo Svajcarija 80% od zatvorenicite se Albanci.
Мрш племе да им ебам лицемерни, голем кур тревата ја фатиле, како да е тоа најгори проблем во издркотинава....Fair enough....
Тогаш што бараш тука, мајмуне?
on-topic:
тие ти се како оние заспани членови во некоја терористичка ќелија,се активираат по потреба,сега прават диверзијаШто ми се интересни овие НОВО регистрираниве и директно на темава идат![]()
Ако добро те разбирам, треба да сме благодарни што немате 100% ефикасност?Едно ке ви кажам знам многумина нема да се слагате со мене, прво кога албанците од Сарај кои вие ги правите сите кирминалци, мањаци, ретардирани кога се собра пред мостот знаете многу добро многумина од вас има црква во непосредна близина, можеа слободно да кршат да палат да прават што сакат со неа, ама ништо не и фали на таа црква од кога е градена, за времена на изградба и после тоа,
...
Албанците не биле лоши затоа што не правеле нереди откако Албанец уби Македонец?!Едно ке ви кажам знам многумина нема да се слагате со мене, прво кога албанците од Сарај кои вие ги правите сите кирминалци, мањаци, ретардирани кога се собра пред мостот знаете многу добро многумина од вас има црква во непосредна близина, можеа слободно да кршат да палат да прават што сакат со неа, ама ништо не и фали на таа црква од кога е градена, за времена на изградба и после тоа, второ таа група што се собра можеа да прават нереди исто така кај ресторантот Ореав Лад што е исто така во билзина не направија од другата страна на улицата има 2 куќи што живеат македонци и патот што те води кај паркот во Сарај има куќи што живеат македонци се ова што велаам е во непосредна близина кај се собра таа група, не дека таа ноќ ништо не им фалеше ни на црквата, ни на куќите,македонците во целина, ни на ресторантот никогаш ништо не им фалел. Значи на крај на краиштата албанците од тој крај не се толку лоши како што вие викате и македонците не се толку загрозени од нив како што вие ширате приказни. Само можам да замислам да имаше џамија во Ѓорче што ке и се случеше
шашаво ама функционира што би рекол ХорхеАлбанците не биле лоши затоа што не правеле нереди откако Албанец уби Македонец?!
Во „воздухот“ се чувствува што сакаше да каже: „како минатиот пат“.Албанците не биле лоши затоа што не правеле нереди откако Албанец уби Македонец?!
Да и јас така го сфатив, таму ми летнаа мислите уште веднаш кога прочитавВо „воздухот“ се чувствува што сакаше да каже: „како минатиот пат“.
Тоа му беше централно.
„Можеше да биде како минатиот пат“ кога егзекутираа 5 души и на јавни протести бараа нивно ослободување и даваа генерална поддршка.
„Бидете среќни што не е како минатиот пат“
Мала помош и превод за тие што се среќаваат прв пат со „бев во подрум“ синдром.
Сепак вие како ги опишувате албанците од Сарај од нив може се и сешто да се очекува нели, луѓето кој не знаат ништо така ке ве разбрат. Мислам кој манипулира тука сами треба да се запрашатеАлбанците не биле лоши затоа што не правеле нереди откако Албанец уби Македонец?!
Да, ние како што ги опишуваме Албанците од Сарај би можело да се очекува дека некој од нив ќе тргне да краде точаци а после и ќе го убие сопственикот на точакот кој се обидел да ја спречи кражбата. Уф, среќа што тоа не е вистина.Сепак вие како ги опишувате албанците од Сарај од нив може се и сешто да се очекува нели, луѓето кој не знаат ништо така ке ве разбрат. Мислам кој манипулира тука сами треба да се запрашате