Насилства во Македонија

Член од
23 мај 2014
Мислења
4
Поени од реакции
2
Ве читам сите ,искрено бајрам си правите во паметот,од супермодераторите до членовите , Бог да чува и да ви се крсти , што глупости сте изнапишале од заговори,па до порталиве на либертас итн кои до вчера повикуваа Игор Џамбазов да умре и го поставувате како сериозни докази дека вчера е претепан некој,па уште да се истребувале Албанците поради еден лигуш Боже мили не знаат што прават :facepalm: па ајде кај сте сите вие моралисти да ја осудите онаа кумановката која си го уби самото дете или пак да ми делите морални лекции што е правда , не е можно , еј алтер егоисти сте сите :facepalm:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ве читам сите ,искрено бајрам си правите во паметот,од супермодераторите до членовите , Бог да чува и да ви се крсти , што глупости сте изнапишале од заговори,па до порталиве на либертас итн кои до вчера повикуваа Игор Џамбазов да умре и го поставувате како сериозни докази дека вчера е претепан некој,па уште да се истребувале Албанците поради еден лигуш Боже мили не знаат што прават :facepalm: па ајде кај сте сите вие моралисти да ја осудите онаа кумановката која си го уби самото дете или пак да ми делите морални лекции што е правда , не е можно , еј алтер егоисти сте сите :facepalm:
Bravo eve ti banana

Член од
14 август 2006
Мислења
45.558
Поени од реакции
85.177
Јадара јадара, види каква е фактичката состојба на терен, после кити муда.
Албанец си, или само пизда на која ќе и снемаат фенси зборови кога ќе и дојде редот?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Албанец си, или само пизда на која ќе и снемаат фенси зборови кога ќе и дојде редот?
дупли јузер е, батали го.

Член од
23 мај 2014
Мислења
4
Поени од реакции
2
не сум Албанец , Македонец и немој жити се одма етикета да ми лепиш , доста ми е од клошари како вие искрено

Член од
14 август 2006
Мислења
45.558
Поени од реакции
85.177
не сум Албанец , Македонец и немој жити се одма етикета да ми лепиш , доста ми е од клошари како вие искрено
Fair enough....
Тогаш што бараш тука, мајмуне?

on-topic:

Последно уредено:

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Не можев да ја следам темава, обврски, едно, друго. Ќе ве замолам накратко некој да каже што се деси, или ај јас поконкретно ќе прашам.
Дали имаше уште протести?
Колку македонци се вкупно уапсени?
Излезе некој од лидериве да каже нешто за настанот? Кој/кои?
-------------------
Конкретно во врска со убиството:
1. Дали е најден ножот?
2. Овој насер точакот го зел со него или без него избегал па овие го бркале?
3. Колку години има насер?

Член од
27 октомври 2013
Мислења
135
Поени од реакции
201
Војната се води на повеќе начини, а некупувањето од нив е само еден од тие начини.Добро е тоа што лугето почнаваат да се освестуваат за ова.Па ако они заработуваат од некој, заработуваат од нас.Цело Скопје пазари од Бит Пазар.

Сите се жалат дека нашите се многу скапчии.Како да бидат ефтини кога вие купувате прво од гнидиве,ги финансирате,а после они можат да набават роба од Турска за џабе.После гнидиве ем што ни продаваат на нас, на тезги,ем им продаваат на нашите пазарџии,зашто нашиве немаат доволно буџет да си набават сами роба.На пример, јас сум хоби електроничар и наместо да купам делови од Биту која што ми е и поблиску и дупло поефтина,ќе одам во Логинг.20 денари ништо не менуваат многу,па и на посиромавите луѓе, ама 70 посто од популацијава да не оди по нивните дуќани,менува и тоа како.

И уште нешто треба да се земе во обзир.Нели мислите дека треба да им се стави крај на тие турски серии,на тие шамии и фереџиња.Во секој филм има силувач кој е преставен како момче кое погрешило.Тоа е така бидејки според куранот,силувањето не е престап туку жената е крива што провоцира.Гледав малечки деца за први април се маскирале како некој турски бек или како оној лик хурем.Што ќе биде од нив понатака.Гледам некои девојки,што не треба да плукнеш на нив,одат со шпони,со торбеши.По маала ни се шетаат,никој не го заболе.И немојте да ми кажувате ,не се исти,торбалињава се наши,зошто сум ги осетил и двете групи, и погодете кој е за нијанса полош[DOUBLEPOST=1400853125][/DOUBLEPOST]
Јако.
Macedonian MythBusters.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.815
Oj be dzhaferi ...Si go prafel nikot od fvcera i tuka si go vregal site na klosari deneska....Da budish miran oti samo ako ti dojdish vamu!

Член од
27 октомври 2013
Мислења
135
Поени од реакции
201

Talk to the hand.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Баталете го, се работи за конфузен лик кој со стариот јузер на форумов пишуваше од А до Ш за неговиот приватен живот, чим пишувал на форуми, на кафиња кој знае шо гракал и после испадна Кајгана давале информации на УЈП и МВР за секој член, измислуваше дека за регистрација требало матичен број да внесеш... и сега нормално како и секој баниран се враќа во 5 пати полоша форма (нешто слично како зомбињата по филмовине од мртвите луѓе) и празни фрустрации, не пази што треска битно да ги нападне сите и авале да оди. Од секогаш ме фасцинирала потребата да банираните прават уште еден јузер за да не потсетуваат што клошари сме биле иако не се замарале наводно.

Ацид ќе си ја среди таа работа со него, не му враќајте.

Kajgana Shop

На врв Bottom