Фан клуб - РК Вардар

Дај кажете што е форава , или не смеам да знаам . :cautious:

:D

А и Чкембари излеа се чувале за у сабота :icon_mrgr:

Абе Недела е утакмицата, сите мислите дека е Сабота, ама нашата управа мисли за доброто на сите граѓани на Македонија, недела ден за одмор, сите дома на МТВ 17:45 ќе гледат како Металург ќе изгуби титула :P

Металург да дозволи титулата да им ја земе Пелистер е нула.На Пелистер играчите и да заслужуваат победа ако треба Чевлар на полувреме ќе земе деца за заложници за да тепаат Металург.

Нека побрза Самс со префрлањето на рубљите,ако до утре не се заврши трансакцијата(сабота банките не работат) ништо од бизнисот....
Или пак давајте ги Раковиќ и Бутино во пакет....:sneaky:
П.С.
Знам дека и вардаровата управа го чита форумот,затоа дадов предлог...:X3:
Ај идете проверете, ама побрзо ако нема нишо пиши одма. Русинот рече во Стопанска ви ги префрлил. :D

Шала на страна, ама немаат Пелистер ни минимлани шанси за изненадување, за оваа лажна надеж тука што ја дава @Коњаникот Сабја ќе го јаде :D, а гледам и другите се попалија. Не ми е јасно како може Пелистер да го победи Металург во моментов, освен ако Металург не ја предаде утакмциата.

Ај бе не си правете лажни надежи дека Пелистер ќе ги победи вештачкине, на средбата во Автокоманда Циле и Минчо си седеа еден до друг плус си имаат блиски бизнис интереси така што колку и Сабја да ми е оптимист не вервам многу во шурите:icon_mrgr:

Ај идете проверете, ама побрзо ако нема нишо пиши одма. Русинот рече во Стопанска ви ги префрлил. :D

Шала на страна, ама немаат Пелистер ни минимлани шанси за изненадување, за оваа лажна надеж тука што ја дава @Коњаникот Сабја ќе го јаде :D, а гледам и другите се попалија. Не ми е јасно како може Пелистер да го победи Металург во моментов, освен ако Металург не ја предаде утакмциата.
Не е Пелистер толку слаб како шо сите мислите...
Има некој квалитет екипата,ама од почеток не се почна како треба да се работи,иначе со мали корекции околу некои играчи шо беа донесени Пелистер лесно ќе беше на трето место....
Резултатите со Вардар и Металург во плеј офот не ја остсликуваат вистинската слика за екипата,целта беше одамна исполнета,пласман во Европа....
Ако Металург не си ја сфати сериозно работата ќе има проблеми сигурно во Битола,пред се од фактот шо се далеку побавна екипа од Вардар...
Ќе видиме во недела,Металург е апсолутен фаворит во секој поглед,но едно е да играш со Тинекс Пролет,друго е во Битола,макар и против ваков Пелистер,иако ни одалеку не е таа атмосфера како на времето.....

Со добра атмосфера, судии што нема да толерираат 1 мин напади и ќе подлегнат на атмосферата, многу котеќ и некоја повреда врз Атман/Вугринец би било блиску. Сепак што е тука е, наше е да си се фокусираме на наредната година. Раул мислам дека ќе ја скоцка екипата ако што треба, веќе има а верувам ќе добиеме уште некој јаки засилувања. Салата полека ни е готова па и тоа ќе биде еден голем плус, се надевам наскоро цел комлекс ќе се среди. Од административен аспект сакам да се бориме за проширување на МАК лигата и МРК Вардар ако некако може уште одма да го втурнеме во највисоката лига мада најважно за мене би било да се избориме во иднина дербињата во СЕХА со минчовци да се единствени односно бодовите од таму да се пренесуваат во МАК лигата. На тој начин натпреварите во СЕХА би добиле поголемо значење, тие утакмици би се одиграле многу порано па може соодветно да се засилува/подмладува екипата подоцна, би ни суделе интернацинални судии и би се избегнало играње во шталата. Ваков договор имаат унгарските а најваеројатно ќе имаат и словенските екипи што мене ми се допаѓа, ова би било и добра препорака за ЕХФ дека оваа лига сепак има значење.

Тие што беа знаат :pos: Сите се за Вардар само не признаваат :icon_mrgr:

Дај кажете што е форава , или не смеам да знаам . :cautious:

:D

Тие што беа знаат, а освен нас никој не беше :pos: така да освен нас никој нема да знае :vozbud: само за членови на Екипа Комити Кајгана :icon_mrgr:

Тие што беа знаат, а освен нас никој не беше :pos: така да освен нас никој нема да знае :vozbud: само за членови на Екипа Комити Кајгана :icon_mrgr:
такво нешто да испринтаме и после кога ќе не стават во темана смешни тифози :icon_lol:

Нема да ја пуштат Пелистер 100 %
Самс добри премии им ветил :icon_mrgr:

Лека полека и он учи како одат работите во Македонскиот спорт :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom