- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.580
- Поени од реакции
- 8.213
Маестро МАтааа
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Да. Не е тој воопшто лош играч реално, поготово па споредено со Клеверли сезонава но нас ни треба класа мидфилдер за да не однесе веднаш на нов левел.Mеккарти беше овој што дриблаше сам пола одбрана на Сити лани во тоа финалето од Купот?
Може и по крило ама природна позиција му е ЦМма не игра тој крило?
Се знае кој ни треба или Крос или Фабрегас + уште 1-2 како овој Меккарти.Да. Не е тој воопшто лош играч реално, поготово па споредено со Клеверли сезонава но нас ни треба класа мидфилдер за да не однесе веднаш на нов левел.
Океј сум ако за по крило го носат младичов и ако се носат и класа ЦМ на радарот, не ми смета. Мене ми беше смешно сабајлево како што кажа Штеф како наеднаш ескалираше ситуацијаваСе знае кој ни треба или Крос или Фабрегас + уште 1-2 како овој Меккарти.
Ни треба замена за Рио&Вида , ако може хумелс и како беше црнецот
Ни треба Лев и Десен бек, за напад не треба
Callum McManaman беше тој.Mеккарти беше овој што дриблаше сам пола одбрана на Сити лани во тоа финалето од Купот?
Каков плејмејкер гледаш во МекКарти?Видук, тој беше Мекманаман. Игра крило и си остана во Виган.
МекКарти е класичен Deep play maker. Не знам дали беше од ФМ или од играта во Виган ама јас повеќе сакав он да дојде за 15м отколку Фелаини лани.
Годинава не сакам да дојде, зошто средината ни е многу повредена и е потребен класа играч таму.
п.с. Јас реков за Коке пред ЦескМе освои со играта сезонава.
Како Керик што беше годиниве. Седи длабоко и помага на одбраната а и ги почнува нападите. Многу добро го правеше тоа во Виган. Барем таков впечаток ми остави од таму.Каков плејмејкер гледаш во МекКарти?Дечкото ја игра позицијата на Фелаини, повеќе се враќа во одбрана нели ли што оди напред затоа и мал број на примени голови имаат зошто Бери има поголема слобода да ја креира играта со оглед на годините и плус таа позиција ја играше во Вила.
Ехх што ти прави Јанг... ни ги намали стандардите за крило .....Може и по крило ама природна позиција му е ЦМако го бркаат Ешли Јанг океј опција е ова