Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Италија ќе биде првопласирана, ќе има 2 победи и 1 нерешена и тоа со Англија, Уругвај и Коста Рика ќе ги добие на искуство и тактички..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нерешено со Коста Рика?Италија ќе биде првопласирана, ќе има 2 победи и 1 нерешена и тоа со Англија, Уругвај и Коста Рика ќе ги добие на искуство и тактички..
нерешено со Коста Рика?
Нерешено со Англија, а победи против К. Рика и Уругвајнерешено со Коста Рика?
ај у еден сладолед дека Англија ке ја победи Италија?Нерешено со Англија, а победи против К. Рика и Уругвај
Како бе ќе тепате?ја мислам нерешено ќе биде со уругвај, со англија и коста рика ќе тепаме. Со првите минимално, вториве мислам дека ќе ги декласираме, а и би требало.
ја мислам нерешено ќе биде со уругвај, со англија и коста рика ќе тепаме. Со првите минимално, вториве мислам дека ќе ги декласираме, а и би требало.
а божем и он ќе играКој ќе тепаме бе?..ало другар Македонија нема да игра на СП
Кој ќе тепаме бе?..ало другар Македонија нема да игра на СП
ја мислам нерешено ќе биде со уругвај, со англија и коста рика ќе тепаме. Со првите минимално, вториве мислам дека ќе ги декласираме, а и би требало.
слабо ја пратиш Италија последниве 2-3 год. а?Италија не може никого да декласира, ќе помина група со нерешени или со килави 1-0 победи и цело светско ќе се влечка така , но ќе се довлечка далеку, 1/2 или евентуално 1/4 финале. Не знам што очекувате од Италија на светсково, ама сигурно нема Италија да се надигрува и да дава по 3-4 гола на натпревар, туку тактички ќе си ги добива натпреварите со тесен резултат![]()
Види ја квалификацискава група и ќе ти стане јасно, не е важно колку пратам, резултатите зборуваат...слабо ја пратиш Италија последниве 2-3 год. а?