Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Да, и таман тргнав да резервирам... :-/
500 Internal server error. Сигурно серверите им се оптоварени.

@Tranquilis до вечер до полноќ важи промоцијата, така?

Sorry, something is wrong??? WTF...
Kako se bese vo red da ja platam kartata sega da ja isprintam nesto ne e vo red ja majkata....

Смири се де, гледаш дека никој не може да ја отвори страната....

@Vanlok
@Wiche

Страната се соочува со технички проблем серверите се преоптеретени. Почекајте малку и пробајте пак

Добро купивте ли некој карти, ја од прее се мачам.

И јас сум во процес, 3-4 саати серверите им беа нереспонзивни... сега скоро па исто. После 10-15мин се вчитува страната.

И јас сум во процес, 3-4 саати серверите им беа нереспонзивни... сега скоро па исто. После 10-15мин се вчитува страната.
Така штедат пари, на нискобуџетни сервери. :icon_lol: Јас купив само во едне правец, за назад сакам од друг град ама ништо уште.

Купив јеееј, 4 карти за 80 евра. Браво. (y)

Последно уредено од модератор:
Резервирано (платено) Скопје Милано, и Парис Скопје... за ова последново чудно ги флуктуираше цените од 28 до 40евра... на крај испадна 40 (и не го вкалкулира клуб попустот, можеби зошто само што се залченив). Но, како и да е, на промоција заби не се гледаат... ;)

Фала @Tranquilis што ја сподели веста тука со нас, ќе ја пропуштев промоцијата да не беше ти. (y)

И до кога е промоцијата?

значи само еден ден бил :( требаше уште вчера да купам :(

И до кога е промоцијата?

значи само еден ден бил :( требаше уште вчера да купам :(

Вчера беше цел ден :) Инаку да не пропуштате вакви понуди ќе се запишете на newsletter

Вчера беше цел ден :) Инаку да не пропуштате вакви понуди ќе се запишете на newsletter

Да сега гледам дека за некој работи е добро да не се откажувам од newsletters spam :)

И на темава вреди да се претплатиш... иначе и јас имам таков дифолт став за спам. Да не пишеше Tranquilis ќе ја пропуштев промоцијата, иако сум на сред планирање одмор.

За разлика од досадните спамови на Easyjet и слични други конкуренти на Визер секогаш стигнува 1 ден пред промоција најава дека тој ден ќе има попуст и слично. Така да верувам дека тој "спам" се исплати затоа што ипак само Виз го имаме ние а горе доле тоа е корисна информација. Easyjet ме удавија со досадни реклами за Малта, Кипар и Израел ќе помислам дека дури е платена политичка пропаганда хаха

Резервирано (платено) Скопје Милано, и Парис Скопје... за ова последново чудно ги флуктуираше цените од 28 до 40евра... на крај испадна 40 (и не го вкалкулира клуб попустот, можеби зошто само што се залченив). Но, како и да е, на промоција заби не се гледаат... ;)

Фала @Tranquilis што ја сподели веста тука со нас, ќе ја пропуштев промоцијата да не беше ти. (y)

Мило ми е што успеавте да ќарите од промоцијата. Ваквите новини редовно ги споделувам тука за да може да ви бидат од полза

Да не пропуштите вакви понуди читајте форум на Кајгана ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom