Се разбира дека значи.Не мора да значи...
Не, се глеа дека си глуп. Ти кажуе дека КОЈА И ДА Е ВЛАСТ, не можеш да ја бутнеш без реперкусии. Илјадници криминалци, идиоти и други поединци ќе го искористат тоа за стварање на паника кај народот што може да доведе до многу лоши последици + ќе ти се умешаат од ЕУ итн што ќе доведе до уште полоши последици.нема што да те читам се гледа дека си за Дпмне
Да не бидат покуси и они...ваљда загрозени се чуствуваат,100%...И во сарај имало некои протести? Што е со видеото? Зошто протестирале?
хехе ќе ја притискал владата,мали ај оди легни си не е ова Шведска,живееш во ДИКТАТУРА алооо[DOUBLEPOST=1400629823][/DOUBLEPOST]Се глеа дека си тард неписмен. Шо струка си жити се, музичар, поет? Само не ми кажувај правни/политички пошто ќе идам да пијам доместос.
Еве што сум пишал, треба да се притиска власта а не изиграваш Тарзан. Ебате...
бре мајката јас глуп а ти Ајнштајн,нема да биде прва влада што паднала,па што ако падне,ама не на вас полтроните не ви одговара ќе ви го земат столот,нема кај после муда да драпатеНе, се глеа дека си глуп. Ти кажуе дека КОЈА И ДА Е ВЛАСТ, не можеш да ја бутнеш без реперкусии. Илјадници криминалци, идиоти и други поединци ќе го искористат тоа за стварање на паника кај народот што може да доведе до многу лоши последици.
АНАРХИЈА КОЈА ЌЕ ТРАЕ СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ СПАЛИ НА КЛАДА ПОСЛЕДНИОТ ШТП ТАР И ДОМАШНИОТ НЕОРИЈАТЕЛДобро бе, вие као го замислувате тоа паѓање власт. Дали ги разбирате последиците од паѓање на власт? Ти како да не живееш во овој свет. Читајте се што пишувате.
Ќе падне власта, и што после?
1. Кој ќе држи ред и мир меѓу падот и новата власт?
2. Кој мислиш дека ќе ја назначи новата власт?
Тоа што и понатаму ќе спамаш дека сме ВМРО полтрони нема да ти помогне во тоа дека и сам знаеш дека ја утна поентата и дека друго ти кажуваше он, а друго си протолкувал. Кажи, ок, лошо те сфатив што сакаше да ми кажеш, да си жив и здрав.хехе ќе ја притискал владата,мали ај оди легни си не е ова Шведска,живееш во ДИКТАТУРА алооо[DOUBLEPOST=1400629823][/DOUBLEPOST]
бре мајката јас глуп а ти Ајнштајн,нема да биде прва влада што паднала,па што ако падне,ама не на вас полтроните не ви одговара ќе ви го земат столот,нема кај после муда да драпате
остави ги тие шират пораки за соживот и толеранцијаАНАРХИЈА КОЈА ЌЕ ТРАЕ СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ СПАЛИ НА КЛАДА ПОСЛЕДНИОТ ШТП ТАР И ДОМАШНИОТ НЕОРИЈАТЕЛ
Не само анархија друже, фобија иам од тоа xDАНАРХИЈА КОЈА ЌЕ ТРАЕ СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ СПАЛИ НА КЛАДА ПОСЛЕДНИОТ ШТП ТАР И ДОМАШНИОТ НЕОРИЈАТЕЛ
ова ти го состави или од штабот ти го пратијаТоа што и понатаму ќе спамаш дека сме ВМРО полтрони нема да ти помогне во тоа дека и сам знаеш дека ја утна поентата и дека друго ти кажуваше он, а друго си протолкувал. Кажи, ок, лошо те сфатив што сакаше да ми кажеш, да си жив и здрав.
Можда и се удавил,и се сеќавам на тоа,а може и они го удавиле.Но таму владее правилото-остајте не да праиме шо сакаме,а ние за возврат ќе се враќаме на време и нема да го рушиме затворов.Зошто ? затоа што го чуваат дембелаци кои појма немаат од работа.Во други држави,затворите ги чуваат специјалци,далеку,далеку по обучени од обичниве дембелаци.Кај нас,постои затворската полиција која е катастрофална,и во не доволен број за да обезбеди еден затвор.
Ти се кладам дека нема ништо да му биде на овој.Шпонот што го уапсија за ширење верска омраза,екстрадиран од Косово,знаеш што прави во затвор ? проповеда вахабизам,има своја просторија каде они се клањаат и гледаат клипови од терористички напади на вахабисти.Така да,затворот за НИВ,не е казна,тукпро
лазно место во нивната кариера.
Падна Мубарак и САД им го начукаа Морси. Глеам колку убаво им дојде на Египќаните. Море теле, разбери, ако падне власт ЕУ и ОБСЕ ќе имаат уште поголема контрола од сега.бре мајката јас глуп а ти Ајнштајн,нема да биде прва влада што паднала,па што ако падне,ама не на вас полтроните не ви одговара ќе ви го земат столот,нема кај после муда да драпате