Погоден е, ова е од тие што држат по 2 години дур не се излижеТој спалдинг што е у Џамбо, и Спалдингот у Делта Спорт (рибок) е тотално различен т.е исто ко да напраиш споредба на патики најк од најк официјална продавница и најк копија од Битпазар или било кој пазар, не викам дека си напраил лош избор баш напротив за тие пари може да ти се погодо баскетот топ, по мене сум играл со доста баскети у животов за надвор за на цемент (бетон) Nike Baller у сите Најк продавници у скопјево со се аутлетот у борис за 600 денари ке ти спие на рака добри 2 години дур не се излиже скроз
Абе иди стани прошетај по продавници, разгледај види. Сериозно за вакви прашања по форуми се прашува? Испорачка да не сакате?Каде може да се најде Nike Baller баскет моментално во скопјево и по која цена ?
Другар презафатен сум значи, и немам време да се шетам, затоа прашав некој ако знае точно каде има да ми каже...Абе иди стани прошетај по продавници, разгледај види. Сериозно за вакви прашања по форуми се прашува? Испорачка да не сакате?
Болер не носат во последно време нз зошто, ја би ти препорачал Dominate тука се со цена и убаво лепат на рака. Имаш во Најки на плоштад, Рамстор и ситу мол горе на спратДругар презафатен сум значи, и немам време да се шетам, затоа прашав некој ако знае точно каде има да ми каже...