Џ
Џонтра Волта
Гостин
Тој ако сака закачка ти и брат да му речеш ќе ти се пушти, ќе ти рече од кај ја и ти брача море хоој.А демек ако на некој му речеш Шќиптар нема да се налути ?
Тој ако сака закачка ти и брат да му речеш ќе ти се пушти, ќе ти рече од кај ја и ти брача море хоој.А демек ако на некој му речеш Шќиптар нема да се налути ?
види лешо и бетмен на срањана шо ги испишале колку лајкови имаат и се ќе ти стане јасно, не само овие што си ги видела, се е тоа за во едно место со два збора од кои едниот е концентрационен
Доста бе со татко му на Ангел, не е починат али посекако живот за него веќе нема, отиде уште една фамилија јабана
блиску до мене седеа и си збореа меѓусебно чисто и перфектно македонски , едната од нив се викала маја уз муабетот ко си го правеа слушнав .Од каде знаел па дека се наши
малку си контрадикторен,ем велиш нашите ни кур ни ќотек јадат а потоа решението ти е истоТаквите курвичиња прават така,бидејќи од нашиве ниту ќотек јадат,ниту кур примаат у гз.Сакаат да ги боли,ете ради тоа се дупат со нив.
А нивните,еве јас учам во школо со Албанци,абе очи им паѓаат,пичките им се влажнат,АМА скришно разговараат со нас на фб и не молат,не молат да не збориме и да не им праиме муабет у школо,затоа што ќе си имале проблеми со машките...тоа е решението и за нашиве .
Џеки, шо се дешава моментално по улиците (кај шо е најтензично) ?види лешо и бетмен на срањана шо ги испишале колку лајкови имаат и се ќе ти стане јасно, не само овие што си ги видела, се е тоа за во едно место со два збора од кои едниот е концентрационен
Доста бе со татко му на Ангел, не е починат али посекако живот за него веќе нема, отиде уште една фамилија јабана
Па не јадат ниту ќотек ниту кур примаат у гз,ради тоа идат кај Албанците.Да јадат ќотек у маало ради тоа,и да не им се симнуваат звезди на такви курвичиња,ќе биде друга песната.Ме разбираш сега ?малку си контрадикторен,ем велиш нашите ни кур ни ќотек јадат а потоа решението ти е исто
Одлично предвидување, половина портали не работат.Пазете сега како ќе падне интернетот
ДИКТАТУРА НА ДЕЛО
Хах какво оружје бре ќе ти дозволи државата/законот, за чачкалица во џеб да носиш ќе го кркаш ... најсериозно !Тури ми стап него,него закони велиш ок.Онда нека дозволат поседување и користење оружје при самодбрана,значи ако некој ми влезе дома да имам право да го упукам ко глинен голуб.Ама и овде селективни закони,што не одговара тоа не може,а ако им чини на гзето ок е.