Насилства во Македонија

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
А и заборавив да кажам......преку к*р ми е кога ќе видам се спомнува политика во ваков случај.
Поштедете се од глупости тресење макар ден два...ако имате да напишете нешто паметно напишете.
Детето оставете го да почива во мир.

B

Borg_Drone

Гостин
А и заборавив да кажам......преку к*р ми е кога ќе видам се спомнува политика во ваков случај.
Поштедете се од глупости тресење макар ден два...ако имате да напишете нешто паметно напишете.
Детето оставете го да почива во мир.
Аха, значи твојот одговор на сето ова е, да изразиме само сочуство и да го тргнеме погледот настрана и да се правиме дека ништо не се случило?Треба некој да одговара за ова, и за ова најмногу треба да одговара како одговорно лице Јанкуловска зошто таа ништо не превзема кога доаѓа до вакви работи.Секогаш „тие“ прават што сакаат зошто пак ќе се појави некој од нивните кој е на функција и ќе ослободи нивни бараба пред камера, со амин на дотичнава.........

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Треба да се собере цел народ под водство на еден и да постави ултиматум.

Рации во селата, претреси, сузбивање на црниот пазар на оружје, се со цел искоренување на проблемите кои ги создава албанското население. Или ќе биде исполнето ова, или нема да има врз што да владеат.

Све освен ова е паламудење.

Член од
19 мај 2012
Мислења
1.550
Поени од реакции
364
Ne znaes nisto ti drugar. gledaj malce satelitska a ne gledaj samo sitel .kanal 5/ i MTV.
Не ми кажувај ти телевизии и останати контролирани медиуми имав прилика да ги видам директно во Ирак и Авганистан а и низ други муслимански држави.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Ko Aragorn pred portite na Mordor.
ти шкорпион шанкерче и ред други ако отидете да ги требите има се да ги истребите, кога ќе видат кој отишол да ги треби има све да испоумрат ама од смеење.
Види го бе Лешо аехахахаа сеа сфаќате зашо се пцујам со него и хордата негова и ме става на Фејсбук кај него на ѕид на срам?

По инцестите, овие "пацифистиве" шо живеат Центар, Водно, Аеродром и продаваат драпај кур политики на народов треба да се наредни за во зандана. И така се од партија платени ама народов прост ги мисли неопределени.
Ај еве ти гледај
https://www.facebook.com/browse/likes?id=10203717636252031&actorid=1551668029
и после речи дека поголемиот дел од македонскиве жени не се глупи курви ( кој курви за внимание кој обични курви али углавном се комбинација од двете ) ,ете гледај и речи грешка си не е така.
курва
курва
курва
курва
курва
курва
педерче
клурва
курва
курва
курва
педерастичен

Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Тие што обвинуваат за лепење етикети на цел народ и за фашизам нека одговори кој е единствениот народ во Европа кој го знаат од Норвешка до Италија и од Англија до Турција по насилен криминал кој вклучува дилање дрога, оруже и бело робје? Има 5 луѓе(!?) наши сограѓани (за жал) кој загинаа за една година во Сирија. Еј во Сирија за некакви си идеали за исламска држава...и вие повикувате на разум. Утре ќе се иселат од дома а вие барате ни да не си го кажеме мислењето!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Аха, значи твојот одговор на сето ова е, да изразиме само сочуство и да го тргнеме погледот настрана и да се правиме дека ништо не се случило?Треба некој да одговара за ова, и за ова најмногу треба да одговара како одговорно лице Јанкуловска зошто таа ништо не превзема кога доаѓа до вакви работи.Секогаш „тие“ прават што сакаат зошто пак ќе се појави некој од нивните кој е на функција и ќе ослободи нивни бараба пред камера, со амин на дотичнава.........
Отвараш длабока тема која отвара низ други теми не мислам да оправам сега и да ти ги објаснувам причините според што е така како што е. Уапсен е сторителот? Уапсен е.
Ти можеш да им кажеш на таквите како сторителов од Грчец, Сарај и Кондово не биди племе цивилизирај се не носи нож? Неможеш. Исто важи и за наши. Тие се такви и готово.
Пак ќе кажам во вакви места како Ѓорче што се граничат со албански места неможеш да очекуваш друга реакција освен оваа вчера што беше.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Отвараш длабока тема која отвара низ други теми не мислам да оправам сега и да ти ги објаснувам причините според што е така како што е. Уапсен е сторителот? Уапсен е.
Ти можеш да им кажеш на таквите како сторителов од Грчец, Сарај и Кондово не биди племе цивилизирај се не носи нож? Неможеш. Исто важи и за наши. Тие се такви и готово.
Пак ќе кажам во вакви места како Ѓорче што се граничат со албански места неможеш да очекуваш друга реакција освен оваа вчера што беше.
Можеш да им ги земеш ножевите и пиштолите и да вршиш редовна контрола.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Од другата страна се собирале Албанците пред мостот. Точно ли е?

P.S. Сега ми јавија на мобилен.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Ништо чудно. Веројатно вооружани со пушки, пиштоли и друго оружје кое полицијата нема гз да им го одземе.

R

Rigel Kent

Гостин

Мислам дека треба малце да паузираш со информацииве , и веста за смртта на таткото на Ангел беше невистинита.

B

Borg_Drone

Гостин
Па пишав неофицијална. Што е проблемот?
Има вжештени глави пријателе, затоа не објавувај работи кои не се проверени.Може да се случи некаква глупост.Не е првпат тоа тука на форумов.Ако имаш сигурна информација во ред, ако не, воздржи се од било какво објавување.Јас за малку ќе добиев инфаркт кога прочитав прееска од тебе за таткото на Ангел.Среќа што ништо не му се случило.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805

Пријателе олабај малце со информацииве. У толпа народ секакви будали има што пуштаат муабети безврска и си праат филм.
Какво собирање знаат дека чепнаа кај што нетреба, гарантирам пола од нив сакаат да му пресудат сами што кружат по обиколница за до град. Тие што се собираат пред пазарче за работа секој ден што дремат со тамчиња, еден денес немаше од сабајле.

Kajgana Shop

На врв Bottom