Насилства во Македонија

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
ne e megu etnicki toa e raspravija so deca, nekad zavrsuva so ubistvto, toa sekade se slucuva vo svetot sekojdnevno.
.Абе што зборуваш,секогаш случајно Албанци напаѓаат еден Македонец,крвнички го претепуваат,и на крај го убиваат со секири,со копачи.И тоа како е етнички,и тоа како се повторува секогаш истата приказна,демек биле деца,демек бил крив пубертетот,демек пушеле трава,а никој не зборува што ги учат вахабистичките оџи албанците по џамиите и како им го перат умот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
се молат сите што ми праќаат ПП за да ги бришам "навредиве" и како не сум бришела да не замараат, посекако не бришам, не се мачете.

Опколено е со полиција, има многу искршени албански дуќани, медиумиве гледам ништо не пренесуваат.
Кој да пренесува бе Сител и Курир ? За нив е расчистен случајот и од утре све нормално си тече. Само до кога?

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Треба убаво да се организира работава, да не излезе од контрола па да почнат да кршат коли по улица без потреба(на наши луѓе).

Инаку мора да се стави до знаење дека во иднина нема веќе секое чудо за 3 дена. Денес пукна тиквата. Нека знаат сите дека веќе и за секој шамар у автобус ако треба ќе се прават протести!!!

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ај отидов и јас во Ѓорче на улица да испукам некој шаржер во воздух ама накај грчец.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Али многу е симптоматично што кога ќе се случи вакво убиство се додека некој не изреагира бурно исто како да не се случило,ги нема ни Цивил ни мивил ни разни групи од типот на Стоп на национализмот и остало срање а сега сите се пењават и повикуваат на смиреност

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
се молат сите што ми праќаат ПП за да ги бришам "навредиве" и како не сум бришела да не замараат, посекако не бришам, не се мачете.

Опколено е со полиција, има многу искршени албански дуќани, медиумиве гледам ништо не пренесуваат.
Па како да пренесуваат, сеуште не им текнало убаво замачкување на случајот па да го издадат како "официјално" решение. Племе да им ебам у пичка.

Едит: на 1ва на вести има нешто.

Член од
27 февруари 2011
Мислења
297
Поени од реакции
227
Да, де, тоа што се случува во Ѓорче во моментот е целосно небитно

Stefus Corp.

Рационална Коза
Член од
22 август 2012
Мислења
2.097
Поени од реакции
1.821
Ti si glupost i cel forum strada na sekoe tvoe mislenje, olabavi. Ne znam sto treba uste da se napravi za da go uklucite mozokot, se nadevam nema da vi bide kasno i da go osetite ova na svoja koza pa togas da se svestite.
Ај таму зимај каљашот јас Бугарскиот пасош и здраво пријатно. Со вакви како тебе несакам ништо да имам заедничко ни државјанство ни националност.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Sto kur gi boli za ubistvo, turska serija vazno kje davat, a da ubijat nekoj pratenik na vladeackata partija cela emisija kje odrzat

• Ми се допаѓа
Reactions: -x-
Член од
31 јануари 2014
Мислења
5.169
Поени од реакции
2.272
Кој да пренесува бе Сител и Курир ? За нив е расчистен случајот и од утре све нормално си тече. Само до кога?
Лошото е што медиумите од спротивниот табор се бетер по однос на националните прашања. Провладините ја бранат владата, опозиционите навистина веруваат во соживот!(оној во кој македонците се тепани и убивани се разбира). Затоа заебете ги медиумите размислувајте со своја глава.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Али многу е симптоматично што кога ќе се случи вакво убиство се додека некој не изреагира бурно исто како да не се случило,ги нема ни Цивил ни мивил ни разни групи од типот на Стоп на национализмот и остало срање а сега сите се пењават и повикуваат на смиреност
Им секнал буџетот.

Член од
25 април 2012
Мислења
443
Поени од реакции
580
Што е крива власта? Како бре што е крива, како може вооружени групи да се шетаа низ населби да крадат, дивеат, претепуваат, или во најлош случај да убиваат. Кој им го дава тоа право? Зошто во оваа мизерна земја постојат места кај што полиција не влегува? Гледаме како ги решаваат претходните слични вакви случаи, до таму дојде работава на копилињата да им тргаат лисици пред камера. Да оставиме на страна амнестија на терористи кои после стануваат министри. Излеа почна на народов да му пука филм и од Албанци и од влада. Ова е пред се голема загуба за фамилијата, за жал нивните животи повеќе нема да бидат исти. Нека им даде бог сила да се вратат колку-толку во норамала.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
Па како да пренесуваат, сеуште не им текнало убаво замачкување на случајот па да го издадат како "официјално" решение. Племе да им ебам у пичка.

Едит: на 1ва на вести има нешто.
што бре брат ќе мачкаат кога се е јасно

Член од
10 август 2012
Мислења
915
Поени од реакции
780

Kajgana Shop

На врв Bottom