Насилства во Македонија

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Таа сликата што ја цензурираа со колата на кров беше кај кружниот до СП планет

S

StormRage

Гостин
Знам дека нема шкони. Не војна, никој не бара војна, моментално на проклетава држава и треба Киев сценарио или геј парадата во Белград ми се чини дека беше, пола град кога беше запален.
тузла е доволно прифатливо сценарио.

Кој има гајба од пиво празна и некоја канта бензин?

Нека почива во мир детето...

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
тие твои тројца комшии и оние со слаткарата, дај не заебавај, ако е за тоа има и две фамилии Корејци кај општината
Ја виде ли сендвичарата со Гирото таму кај комерцијална ја искршија :D

darko4spain

Praetorian
Член од
13 април 2012
Мислења
57
Поени од реакции
100
За жал, ние не сме држава. Ние си играме држава заради нечии лични интереси. Да бевме ДРЖАВА, ќе се изчистевме од паразитиве 2001 наместо да коалицираме со нив или министри за одбрана да ги ставаме.

Член од
12 мај 2014
Мислења
236
Поени од реакции
422
Знам дека нема шкони. Не војна, никој не бара војна, моментално на проклетава држава и треба Киев сценарио или геј парадата во Белград ми се чини дека беше, пола град кога беше запален.
Тогаш правиш штети сам на себеси. Куќи, коли, дуќани на Македонци ли да се кршат и палат? Секој протест треба да има цел, а не на крај да се заврши со разбивање на трафика и полнење торби со пиво. И, не се решава ништо со палење и кршење, туку со долготрајна стратегија која ќе дава резултати. Почнете сите да правите по 4 деца во просек да видиш како голем дел од проблемите ќе престанат. Голем дел од овие проблеми сега што ни се случуваат се само резултат на нашата слаба демографија.

-x-

punished
Член од
2 март 2013
Мислења
1.191
Поени од реакции
837
хаха , да ти набројам уште 15 фамилии од по 5 члена најмалку ..... :D
Дечко дај бе на курот веќе, не гледаш дека има сериозна дискусија тука? Млад човечки живот се изгуби денеска на дивјачки начин, ти ќе бараш правда и семејства ќе набројуваш. Ако ти е до пукање сеир иди чда и хумор и постирај "смешки", ова е сериозен разговор. Не гледаш дека пола форум ти реплицира дека треба да ПРЕЌИНЕШ, едноставно твојата глупост го надминува лимитот. Stop it.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
исти муабет како 2002 или 2003 и тогаш се што беше у „стран“ посед отиде.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Види го овој што ми збори, моментално матер ни се ебава, ни ја крадат државата, не бркаат од државата, тој ми вика 4 деца да праам. :facepalm:

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Значи знаат дека е осудуван, криминалец со досие, полицијата не го знаела кој е човекот? И најтрагично од се верувајте ми ќе има протести за да се ослободи или да му се намали казната. Нешто налик ова.
Јас сакам да се носи оружје по дома, и плус да може да натрапник по дома да го стрелаш и да си чист. Ова е една од подобрите работи т.е реформи од осамостојувањето на до денес

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Ау ако детево е од медицинското средно вечер ќе биде весело бидејќи вечер медицина прават матурска!
Учел во средното медицинско Никола Штејн во Тетово, пред два дена била матурата. :place:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
не не ме води патот натака ама верувам дека се повторува историјата и сите дуќани пак ќе им ги искршат ко пред 10 години
Дали тоа значи дека се освестуваме ?
другар одамна е освестена оваа населба, проблем се населбиве со пацифисти ко овие на твитер што виреат што им смета скандирање чиста македонија и пеење излези момче а сега дробат д ане се мешала националност

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не можам да поверувам дека спонтано некој може да биде убиен за украден точак.

Нека почива во мир, а сторителите под итно да бидат фатени и 20 години да креваат сапуни под затворски туш.
+1 само што нема да се бањаат... од пица и фејсбук не се поти човек, нема потреба од туш

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Тогаш правиш штети сам на себеси. Куќи, коли, дуќани на Македонци ли да се кршат и палат? Секој протест треба да има цел, а не на крај да се заврши со разбивање на трафика и полнење торби со пиво. И, не се решава ништо со палење и кршење, туку со долготрајна стратегија која ќе дава резултати. Почнете сите да правите по 4 деца во просек да видиш како голем дел од проблемите ќе престанат. Голем дел од овие проблеми сега што ни се случуваат се само резултат на нашата слаба демографија.
Зашто, за да ни ги убиваат љочкиве?

Море... се надевам дека ова нема да помине како што поминаа 5-те убиства од пред 2 години. Живи на плоштад да ги запалат се да им ебам дивјачко

Kajgana Shop

На врв Bottom