тузла е доволно прифатливо сценарио.Знам дека нема шкони. Не војна, никој не бара војна, моментално на проклетава држава и треба Киев сценарио или геј парадата во Белград ми се чини дека беше, пола град кога беше запален.
Ја виде ли сендвичарата со Гирото таму кај комерцијална ја искршијатие твои тројца комшии и оние со слаткарата, дај не заебавај, ако е за тоа има и две фамилии Корејци кај општината
Дали тоа значи дека се освестуваме ?Sega dojdov doma, vo Djorche e tenzichno se sobiraat grupi, palat, krshat, avtobus imashe na sred 4 ti postaveno go ukrale navodno, se poveke narod se sobira i policija, stanuva seriozno!
Тогаш правиш штети сам на себеси. Куќи, коли, дуќани на Македонци ли да се кршат и палат? Секој протест треба да има цел, а не на крај да се заврши со разбивање на трафика и полнење торби со пиво. И, не се решава ништо со палење и кршење, туку со долготрајна стратегија која ќе дава резултати. Почнете сите да правите по 4 деца во просек да видиш како голем дел од проблемите ќе престанат. Голем дел од овие проблеми сега што ни се случуваат се само резултат на нашата слаба демографија.Знам дека нема шкони. Не војна, никој не бара војна, моментално на проклетава држава и треба Киев сценарио или геј парадата во Белград ми се чини дека беше, пола град кога беше запален.
Дечко дај бе на курот веќе, не гледаш дека има сериозна дискусија тука? Млад човечки живот се изгуби денеска на дивјачки начин, ти ќе бараш правда и семејства ќе набројуваш. Ако ти е до пукање сеир иди чда и хумор и постирај "смешки", ова е сериозен разговор. Не гледаш дека пола форум ти реплицира дека треба да ПРЕЌИНЕШ, едноставно твојата глупост го надминува лимитот. Stop it.хаха , да ти набројам уште 15 фамилии од по 5 члена најмалку .....![]()
исти муабет како 2002 или 2003 и тогаш се што беше у „стран“ посед отиде.Ја виде ли сендвичарата со Гирото таму кај комерцијална ја искршија![]()
нека не измислува !!!Дали тоа значи дека се освестуваме ?
Јас сакам да се носи оружје по дома, и плус да може да натрапник по дома да го стрелаш и да си чист. Ова е една од подобрите работи т.е реформи од осамостојувањето на до денесЗначи знаат дека е осудуван, криминалец со досие, полицијата не го знаела кој е човекот? И најтрагично од се верувајте ми ќе има протести за да се ослободи или да му се намали казната. Нешто налик ова.
Учел во средното медицинско Никола Штејн во Тетово, пред два дена била матурата.Ау ако детево е од медицинското средно вечер ќе биде весело бидејќи вечер медицина прават матурска!
не не ме води патот натака ама верувам дека се повторува историјата и сите дуќани пак ќе им ги искршат ко пред 10 годиниЈа виде ли сендвичарата со Гирото таму кај комерцијална ја искршија![]()
другар одамна е освестена оваа населба, проблем се населбиве со пацифисти ко овие на твитер што виреат што им смета скандирање чиста македонија и пеење излези момче а сега дробат д ане се мешала националностДали тоа значи дека се освестуваме ?
+1 само што нема да се бањаат... од пица и фејсбук не се поти човек, нема потреба од тушНе можам да поверувам дека спонтано некој може да биде убиен за украден точак.
Нека почива во мир, а сторителите под итно да бидат фатени и 20 години да креваат сапуни под затворски туш.
Зашто, за да ни ги убиваат љочкиве?Тогаш правиш штети сам на себеси. Куќи, коли, дуќани на Македонци ли да се кршат и палат? Секој протест треба да има цел, а не на крај да се заврши со разбивање на трафика и полнење торби со пиво. И, не се решава ништо со палење и кршење, туку со долготрајна стратегија која ќе дава резултати. Почнете сите да правите по 4 деца во просек да видиш како голем дел од проблемите ќе престанат. Голем дел од овие проблеми сега што ни се случуваат се само резултат на нашата слаба демографија.