Насилства во Македонија

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Уште тоа фали. Тие и сега ќотек ќе ти мавнат ако ги погледнеш попреку, и ќе те малтретираат, не па тогаш.

Јас предлагам граѓанска иницијатива, да си преземе во свои раце се. Ни полиција, ни алфи, ни никој.
Кај нас ситуацијава плаче да се деси истото како во Украина. Самите граѓани ја симнаа власта која после тоа, поединци и пратеници почнаа да бегаат пошто крадеа. А не па кај нас! Се се почнува од граѓаните, Украина е жив доказ

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Само систем како Тексас му е мајката....чим го виделе на нивен имот како крадат точак, ја чистиш пушката и му го свирнуеш еден меѓу рогови. Со тоа спречуваш многу понатамошни бељи којшто овој амебски олош може да ги направи... и си ја зачувуваш својата безбедност и безбедноста на фамилијата.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Џабе вака само по интернет гомна јадеме, министер за одбрана од учк ни ставија, за некоја година и владата ќе ни ја земат а на избори глатко си добиваат, не сме народ ние ...
Почивај во мир !!!

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
јас живеам одма тука кај настанов , нема потреба , никаков протест седи мирен ... само полиција е и луѓе од љубопитност
Да...Поворно ме натера да ти верувам...Вори исцелител...

R

Rigel Kent

Гостин
Ај да споделувате информации а не Вори да е главна тема сега , знам дека сте револтирани.

Ф

Флеш

Гостин
Само систем како Тексас му е мајката....чим го виделе на нивен имот како крадат точак, ја чистиш пушката и му го свирнуеш еден меѓу рогови. Со тоа спречуваш многу понатамошни бељи којшто овој амебски олош може да ги направи... и си ја зачувуваш својата безбедност и безбедноста на фамилијата.
да ама затоа доста проблеми си имаат по тој систем , ми згазна у двор , пушка у глава .... поготово со цивили затоа им ескалира повеќе убиства :D

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Абе и Исмаил Кадаре во книги и книги пишува за ваквиот врежан ген кај албанците, па сеа ќе зборите немало разлика..

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Некој вика медиумите ќе заташкаат...не е до медиумите. Уште утре ќе купувате јагоди од чичкото на крадецот. Решението е во целосно избегнување на албанците, економски бојкот, социјален бојкот секаков бојкот. Тие се малцинство тие зависат од нас.
Каков бојкот бе:pos:,сега нема да купуваме семки од Албанците,туку само пакувани од фабрика?Зар не свакате дека ова е само провокација за да се земат и двете албански партии во формирањето на владата во следниве две недели.Се ова е испланирано во некоја џамија,жртвата е рандом.Првин се подигаат тензиите,а потоа Албанците ке се чуствуваат загрозени.Они ни убиваат дете,а ние ке ги наградиме со повеке и подобри министерски места.Како да ги бојкотирам,министерот за одбрана,министерот за економија,министерот за правда.Врти сучи,секогаш ние сме е*ената страна.Допрва почнуваат проблемите со Албанците,сега ке се види големината на Македонштината,или само сме јаки кога спомнуваме што направил Александар до Индија,а не можеме да се справиме со население со IQ 60.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Леле кои се овие MKNews, баш ме интересира.

УБИСТВО ВО СКОПЈЕ – УБИЕН МАТУРАНТ ВО ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

Објавено: 19/05/2014 19:04
Убиено е помладо момче во скопската населба Ѓорче Петров, во близина на очната клиника.

Засега се знае само тоа дека во убиството учествувале двајца напаѓачи.

Од полицијата го потврдија убиството и информираат дека увидот е се уште во тек и повеќе детали најавуваат бза подоцна.

Според првичните информации на “Нова Македонија” убиен е А.П.
Матурантот бил избоден со нож од негов другар, велат очевидци на настанот. Оние кои го знаат идентитетот на убиеното момче велат дека пред два дена прославил матура. Мотивите се уште не се познати. Во моментов околината околу убиството е блокирана од полицијата.

Пристигна и мајката на убиениот матурант, која седи крај неговото тело и плаче.

На местото се собираат и средношколци, најверојатно соученици на убиениот.

Се уште нема официјални информации за настанот.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Заслужуват но проблемот е што планинци не се сите и засега не е најден рецепт за нивна класификација. Не треба да се заборави дека не се сите исти. Но исто така очекувам и Албанците кои себеси не се осеќат како планинци да се оградуваат и полека да ги изолира ваквите имбецили.
Кога јас би бил Албанец би се борел против ваквите гниди и би ме било срам што припаѓам на нација со најизразен насилен и криминален менталитет во Европа и пошироко. Но за ваквото дивјачко однесување според мене најголема заслуга имаат вахабистичките движења против кои и Албанците треба да се борат а не после секој инцидент да се кријат по подруми и да се прават на удрени во стилот ЈА НЕ ЗНАМ.
ДОБАР ШИП ТАР Е МРТОВ ШИП ТАР

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Се надевам дека си слушал муабети за тоа како тепала полицијата во комунизамот, ништо од тоа што го пиша не е решение бидејќи води кон животинските инстинкти на луѓето (опишано во пред дождот на Милчо Манчевски) и ќе биде или ние или вие. Колку македонски бараби има кога ќе ги застане полиција им викаат "Ти знаеш кој сум јас, два броја да свртам и ќе леташ од работа" и нормално кривични дела од ваков тип ќе се случуваат без проблем доколку за поситни криминали се замижува очи или судовите ги пуштаат на слобода. Им се може на сите бараби за тоа се случува ова
Да, води кон животинските инстинкти.
За животни треба дресура, тоа е тоа.

Ама гледај ја Полска каде е сега, а каде беше пред 30 години. Полска е пример за етнички чиста држава ( скоро чиста).
Било која етнички чиста држава има поголеми шанси за просперитет.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Леле кои се овие MKNews, баш ме интересира.
Овие од власта имаат отворено преку 10 портали, така да може еден од нив да е. ;)

Шо е со тај полицаец

Sent from my ST21i using Tapatalk
Доби доживотна затворска казна, откако уби двајца со пиштол за да ја одбрани првин својата ќерќичка од неколку години, а потоа нели и себеси.

4NHK0

Јас сум ти батка у суштина многу флексибилен шизик
Член од
9 април 2014
Мислења
1.153
Поени од реакции
846
Уште тоа фали. Тие и сега ќотек ќе ти мавнат ако ги погледнеш попреку, и ќе те малтретираат, не па тогаш.

Јас предлагам граѓанска иницијатива, да си преземе во свои раце се. Ни полиција, ни алфи, ни никој.
Само анархија и тоа со ќотек,ни наш цајкан ни никој да не не спречи...

Kajgana Shop

На врв Bottom