Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Супер, а и каде-каде подобро изгледа од Бураго, иако не е М верзијата. Имам BMW 120i од Welly и ептен сум задоволен како е направено.Кога ќе го конвертираш размерот 1:18 односно 27.1cm излегува исто како 1:1 моделот
Го имам и јас истиот модел а ја имам и втората генерација од ParagonСупер, а и каде-каде подобро изгледа од Бураго, иако не е М верзијата. Имам BMW 120i од Welly и ептен сум задоволен како е направено.
Досега се излезени 5 броја, последен е VW T1 во 1:43 размер. Супер е, да си го земеш.До каде е стигната продажбата на хеликоптерите и пожарните ги има ли некои нови броеви низ скопје? кај нас во Велес до сега поминале две пожарни и три хеликоптери. пишете да знам дали само кај нас во град не ги носат или воопшто во Македонија не влегуваат повеќе
До каде е стигната продажбата на хеликоптерите и пожарните ги има ли некои нови броеви низ скопје? кај нас во Велес до сега поминале две пожарни и три хеликоптери. пишете да знам дали само кај нас во град не ги носат или воопшто во Македонија не влегуваат повеќе
Кога излегуваат и каде се продаваат тие списанијаДосега се излезени 5 броја, последен е VW T1 во 1:43 размер. Супер е, да си го земеш.
Ги има по трафикиве и некои мини маркети, кога излегуваат не знам, сигурно одма кога ќе стигнат пошто се од увоз.Кога излегуваат и каде се продаваат тие списанија
gi nema kaj nas, do tretiot helikopter i vtorata pozarna...posle nema izlezeno,neznam sto e rabotata.Ги има по трафикиве и некои мини маркети, кога излегуваат не знам, сигурно одма кога ќе стигнат пошто се од увоз.
Bi trebalo da izleguvat na dve nedeli, i vo drugi zemji na primer se znae tocno i koj den, vo vtornik ili sreda, ama kaj nas ne se znae ni koj den ni dali tocno na dve nedeli. Ako e tocno na dve nedeli, togas treba ovaa nedela da se pojavi broj 6. Neznam dali znaes deka od broj 3 navamu se po 199 denari.gi nema kaj nas, do tretiot helikopter i vtorata pozarna...posle nema izlezeno,neznam sto e rabotata.
Bojco aj ako sakas postiraj kolekcijugi nema kaj nas, do tretiot helikopter i vtorata pozarna...posle nema izlezeno,neznam sto e rabotata.
Da gi slikam vecer koga ke se priberam doma. ke gi slikam,ako sakas go imam sajtot od kolekcijata da ti go pratam da ti kazam koj gi imam?Kude nas u kumanovo e do broj 5 na dve nedeli iskaca i mozes u bilo koju trafiku da gi zemes
A cuvav i stari broevi.Ja gu propusti 3 otide i najde[DOUBLEPOST=1400490589][/DOUBLEPOST]
Bojco aj ako sakas postiraj kolekciju
Cekaj be brat sega gi gledam modelite posledniot 18 broj izlegol vo petokot, vo srbija, koga uspea da go kupis?ja gi imam site hilihopteri[DOUBLEPOST=1400494988][/DOUBLEPOST]posledniot hilihopter e naubavo izraboten
Андреј, стави слики од 5-те ако не е проблем, сакам убаво да ги видам, може и да ги купам ако ги најдам. Нешто ново за мене.mislam site 5 hilikopteri![]()