Автомобили во размер

• Креатор на темата Креатор на темата JeepMkd
  • Време на започнување Време на започнување
Za 2000den sam ke si se pomicu malko :)

Кога ќе го конвертираш размерот 1:18 односно 27.1cm излегува исто како 1:1 моделот
Супер, а и каде-каде подобро изгледа од Бураго, иако не е М верзијата. Имам BMW 120i од Welly и ептен сум задоволен како е направено.

Супер, а и каде-каде подобро изгледа од Бураго, иако не е М верзијата. Имам BMW 120i од Welly и ептен сум задоволен како е направено.
Го имам и јас истиот модел а ја имам и втората генерација од Paragon

Attachments

• 4039.jpg
    4039.jpg
    257 KB · Прегледи: 10
Последно уредено:
До каде е стигната продажбата на хеликоптерите и пожарните ги има ли некои нови броеви низ скопје? кај нас во Велес до сега поминале две пожарни и три хеликоптери. пишете да знам дали само кај нас во град не ги носат или воопшто во Македонија не влегуваат повеќе

До каде е стигната продажбата на хеликоптерите и пожарните ги има ли некои нови броеви низ скопје? кај нас во Велес до сега поминале две пожарни и три хеликоптери. пишете да знам дали само кај нас во град не ги носат или воопшто во Македонија не влегуваат повеќе
Досега се излезени 5 броја, последен е VW T1 во 1:43 размер. Супер е, да си го земеш.

Досега се излезени 5 броја, последен е VW T1 во 1:43 размер. Супер е, да си го земеш.
Кога излегуваат и каде се продаваат тие списанија

Кога излегуваат и каде се продаваат тие списанија
Ги има по трафикиве и некои мини маркети, кога излегуваат не знам, сигурно одма кога ќе стигнат пошто се од увоз.

Ги има по трафикиве и некои мини маркети, кога излегуваат не знам, сигурно одма кога ќе стигнат пошто се од увоз.
gi nema kaj nas, do tretiot helikopter i vtorata pozarna...posle nema izlezeno,neznam sto e rabotata.

gi nema kaj nas, do tretiot helikopter i vtorata pozarna...posle nema izlezeno,neznam sto e rabotata.
Bi trebalo da izleguvat na dve nedeli, i vo drugi zemji na primer se znae tocno i koj den, vo vtornik ili sreda, ama kaj nas ne se znae ni koj den ni dali tocno na dve nedeli. Ako e tocno na dve nedeli, togas treba ovaa nedela da se pojavi broj 6. Neznam dali znaes deka od broj 3 navamu se po 199 denari.

Kude nas u kumanovo e do broj 5 na dve nedeli iskaca i mozes u bilo koju trafiku da gi zemes
A cuvav i stari broevi.Ja gu propusti 3 otide i najde :)[DOUBLEPOST=1400490589][/DOUBLEPOST]
Bojco aj ako sakas postiraj kolekciju

Последно уредено:
Kude nas u kumanovo e do broj 5 na dve nedeli iskaca i mozes u bilo koju trafiku da gi zemes
A cuvav i stari broevi.Ja gu propusti 3 otide i najde :)[DOUBLEPOST=1400490589][/DOUBLEPOST]
Bojco aj ako sakas postiraj kolekciju
Da gi slikam vecer koga ke se priberam doma. ke gi slikam,ako sakas go imam sajtot od kolekcijata da ti go pratam da ti kazam koj gi imam?

ja gi imam site hilihopteri:)[DOUBLEPOST=1400494988][/DOUBLEPOST]posledniot hilihopter e naubavo izraboten

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom