Македонска ракометна суперлига

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Кои 4 екипи ќе влезат во завршната фаза од првенството?

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Тој твит на страната на Вардар не се појави. Да не ти е досадно по дома па си играш со PowerPoint-тот а копачу? :X3:
PowerPoint :D Да де немам друга работа јас ќе си играам. Го избришаа зошто имаше реакции.

Оф,ебаве фановите на Вардар кога секој ден ја гледате у сала а не знаете кој ја ду*и Катарина Ивановска. :D:D:D

А па мене шо ми е гајле кој ја пука Катарина, еве не спијам. :icon_lol:

Зашто срамота би било да ја кажуваш вистината за некого, па дури и преблаг збро избрале. САмо такак со овие треба жустро зад а плачат како пички, Вујо е лекот за овие имаат страв од Вујо како глушпец од мачка.

PowerPoint :D Да де немам друга работа јас ќе си играам. Го избришаа зошто имаше реакции.

Чисто да бидеш во тек како голем клуб веднаш реагира на вакви ниски удари ;)

СООПШТЕНИЕ ОД РК ВАРДАР
Недела, 18 Мај 2014

vardar%20logo%20pola.jpg

Почитувани, на некои интернет страници се појавија невистини кои сериозно го загрозуваат и нарушуваат угледот на РК Вардар! Имено по победата во финалето од Купот на Македонија против екипата на РК Металург, на приватен Твитер профил кој го користи името на РК Вардар се изнесени невкусни коментари!

РК Вардар сака да ја извести јавноста дека официјален профил на Твитер кој го водат официјални лица на клубот нема, и дека се оградува и ги осудува ваквите злоупотреби кои го нарушуваат угледот на клубот!

Со почит,

РК Вардар

Откако стигнаа реакциите одма се браните и го деактивирале профилот. :D

Добро бе па јас да сум судија онака да ми скокат оние минчовците сите од трибина ќе ја гледат утакмицата.

Бидете спокојни и спијте мирно, циркусот Металург си замина од Охрид без пехар.Каква мизерија од клупа еееј!
А добро рече некој поназад, каков тренер такви и играчите.Велко сине, зошто? Вугринец, Манасков, Миркуловски, Димовски (n)
Не знам дали тие или судиите беа поголеми циркузанти
Од другата страна Раул мртов ладен, секоја чест.МилиЌ исто.
Диви :cuc:
Митревски > Станиќ.

Покрај ваквата форма на Диви и пред се Митревски ако го видам Борко на гол за репрезентација ќе се отрујам со солна киселина, мајке ми. :вонзем:

Ќе ја доживее ли Червар судбината на Кукулекидис?

Грчкиот тренер на кошаркарите на Струмица 2005 заедно со двајца членови на управата на клубот добија 18-месечна суспензија поради идентичен прекршок што Хрватот го направи вчера во Охрид – одбијање на примат сребрен медал во куп-завршница.

http://sportmedia.mk/ke-ja-dozhivee-li-chervar-sudbinata-na-kukulekidis

Ааааа ги пцуевте Екипа ама овие спортмедиа се бетер. :вонзем:

Back
На врв Bottom