Цитро за инат ќе ви вика кој тони кој тони и намерно ќе паѓа на финтата за лидија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и таа му вратила: svi kazu da mi Kumanovke se ebemo za pari, emi 50 denari pare li su?Ovoj Citro valjda znae ako i kazal na nekoja kumanovka deka ima taa dobar gzpa koj znae so mu kazala
![]()
Пројде веќе другар..Го знаете Тони? Под кур ми се скри.
И титула да освоиии за мене не постои![]()
Викају ми Кумановке смо уличарке, еми дека да оду по крову лии таа му вратила: svi kazu da mi Kumanovke se ebemo za pari, emi 50 denari pare li su?
и толку, отишол после да ја малтретира комшиката (и тема имаше за комшиката на Цитро нека ја најде некој)
A za bitolcanki imas nekoja? Ili ispucaj nekoj za stipjankite poso aktuelni se seaValjda mu kazala epa jebi-ga![]()
Eve be za stipjanki edenEeeeeej sea me pogodi![]()
@RedBlack го забораваш најбитното прашање да му го псотавиш на @Комита Ултрас , ама пошо ептен е безобразно по пп најубаво да го прашаш.![]()
Баниран 10 дена, одмори.@RedBlack го забораваш најбитното прашање да му го псотавиш на @Комита Ултрас , ама пошо ептен е безобразно по пп најубаво да го прашаш.![]()
Брат ова сеа што ќе те праша, ако не го знаеш срамота, резил ќе биде работаваБаниран 10 дена, одмори.
.!.![]()
Ова последново не е финта, прашањето е озбилноБрат мене ко копиљ не ме учеа на финтиве страв им беше дај сеа кажете да знам и јас![]()