- Член од
- 18 јануари 2011
- Мислења
- 1.269
- Поени од реакции
- 960
зелени имаат миле драгич исто така и зелениот комбилезон на миле драгич.Сигурно ги користат и мар пат дигиталната униформа ама слики или видео уште немаме видено со нив.[DOUBLEPOST=1400088045][/DOUBLEPOST]Еве ти двујца алфи и еден од ПЕП на заедничка вежба која траеше 2 недели.Заборавив да кажам алфите исто така го користат истиот комбилезон што го носеа тигрите одамна тој стариот миле драгич.
[DOUBLEPOST=1400088616][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1400088665][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1400088616][/DOUBLEPOST]
Нема врска не се секирај.Има многу луѓе во волците што се леваци,а кога влезеш во некој единица се научуваш да пукаш перфектно и со двете.Јас иако не сум левак и со двете сум добар,ме учеше снајперист затоа.Мислам дека имаме членови кои што биле,или се во некоја единица,или немора да се во единица,но имаат искуство со оружје..
Ме интересира,дали би имал проблем во врска со пукањето доколку би стигнал до некоја единица,ако сум левак ? Прашувам,бидејќи на повеќе видеа што сум гледал специјалци,кога прават упад во објект,на сите им се на десна рака пушките...јас пукам со лева,и со пушка и со пиштол ?
[DOUBLEPOST=1400088665][/DOUBLEPOST]
Мацедониан знае убаво од искуство[DOUBLEPOST=1400088705][/DOUBLEPOST]Нема врска, има леваци и во единиците, ако некад влезеш во некоја специјална единица ќе научиш да пукаш подеднакво добро и со лева и со десна, не се секирај.
И пред тоа во армијата ги имаше[DOUBLEPOST=1400089942][/DOUBLEPOST]Многу стара слика на ебр поточно тогаш сеуште беа СЕБР.Припадник на пт четата тогаш ги дужеа овие црни комбилезони после има ги дадоа на тигрите а тие ги добија марпат униформите.![]()
Вакви се купија во 2001,ако не се лажам,така ?
Последно уредено: