Како што спомнав, моите никогаш немаат посумњато во мене, само чисто информативно ме интересира дали сум исчистен и ако не сум што да правам за побрзо да се исчистам, но очигледно малку повеќе ќе почекам затоа што не е активна тематаДошло до степен да посумљаат у вас дека пушите марихуана и сакаат да ви праат тест за дрога? Грешката е што сте дозволиле да дојде до тоа дереџе да ве приметат вашите родители. А, кога веќе дошло до тоа боље кажете си отворено, седнете и направете муабет, ќе ви се лутат недела, две, па и месец дена, после тоа ќе им помине. Касно е сеа да зимате мочка од мачорот или да се противите да не идете на тест шо ќе испадне дабетер посумљиво.
Не! ТРИПАЈda ve prasam...sum pusel pred 2 godini nekolku pati i sega sakaat da mi pravat test..dali ke pokaze nesto?
Хаха немај гајле одприлика за 2 до 3 дена исчезнуваат сите показатели дека си пушелКако што спомнав, моите никогаш немаат посумњато во мене, само чисто информативно ме интересира дали сум исчистен и ако не сум што да правам за побрзо да се исчистам, но очигледно малку повеќе ќе почекам затоа што не е активна темата
Kako be 2 do 3 dena, koj ve lazhel taka? Minimum 7 dena treba da projdat, od 7 do 12 dena za chistenje formalno za thc test. Inache kako supstanca ti stoi u mozok 60 dena a vo mokracha i krv od 7 do 12/ 15 dena, zavisi kolku si vnesol kolichevstvo na thc.Хаха немај гајле одприлика за 2 до 3 дена исчезнуваат сите показатели дека си пушел
Па 2 до 3 дена со оглед дека дечкото вели П.С: Пијам јогурт секојдневно,мочам многу,пијам течности...Kako be 2 do 3 dena, koj ve lazhel taka? Minimum 7 dena treba da projdat, od 7 do 12 dena za chistenje formalno za thc test. Inache kako supstanca ti stoi u mozok 60 dena a vo mokracha i krv od 7 do 12/ 15 dena, zavisi kolku si vnesol kolichevstvo na thc.
Do dve godini od vlakno mozhe da pokazhe testot, ali e skup i ne e namenet za Marihuana. A mozhe i do 30 dena so kvaliteten test za thc da pokazhe ali voobichaeno do 2-3 nedeli posle konzumiranje si nechist od treva.Имам слушнато а не знам колку е вистина дека може до 30 дена да покаже на тест на мокрача, а на влакно од коса на пример 4 месеци до година. Но тоа е најверојатно со честа употреба, од еднаш не би требало толку да стои