Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Има кодошииии :D
Јадевме :гомце: за Томче, не помина месец го избркаја, трубиме по молдавците (се надевам после завршувањето на сезоната ќе ја летнат и тие освен Бесараб), епа да напишиме дека желба ни е Лазаров можи ќе го донесат од Барселона :pos:

ko veke citat od zelbite a so se raealni barem mene mi se butino ,pinki ,canturija , bozic (golman) , zujovic za odbrana :D

Ќе имате добар состав да скрпите со вишокот од Вардар па и од Металург исто, Даскаловски, Јовчевски, Кукоски( ако не добие шанса во Вардар), и некој од Металург да лапнете плус и некој солидни странци, ќе имате добра екипа.

Хахахаха,се јавија од "официјалната страна",која на се наликува само на то шо треба не :P.Вие од Рк Пелистер 08 да не почните и желби да исполнувате?Ако е така,барем да си кажиме овде на форумот по некоја оти има бааги овде шо каде-каде поќе разбираме ракомет од многу други кои се во фамозниот проект Рк Пелистер 08,за жал..Како и по обичај кај нас во спортот стално грешни луѓе стојат (незнам од кој причини) и баш ми е криво шо спортот е на ова ниво во градот,а посебно ракометот.На цел град му е јасно дека не почнавте амбициозно и цел град се прашува шо се случе со циле и неговата улога во клубот???!Плачевте по евтовци дека не ви чинат,а сега шо бидна?Незнам точно кога влезе Циле и колку време помина,ама не гледам никаква подобреност во никој сегмент....Резултати остајте ги :facepalm: тие не мора да ги споменуваме,дајте од другите работи да искоментираме...Дали ние навивачите на клубот,сите оние кои се желни за ракомет ќе дознаеме шо се случва со клубот?Дали то ќе се кажи некогаш,дали ќе биди на висок и добар план или како досега ќе се крпи крај со крај...Ова вашето за жал не личи на ништо,почнувајќи од ФБ страната - сте напишале пред неколку дена : 28:24 POBEDAAAAAAAAAAAAAAA ..дали ова ви личи на официјална страна со вакви испади?Ко небаре Кил ги добивме и почнавме со испади :eek:.Па дајте малку посериозно,кога веќе Вие ја напрајвте да биди официјална страна работете малку посолидно,напишете резиме од натпреварот не е толку тешко барем (земете пример од Фк Пелистер фб страната),денес во модерно време цел свет на Фб ве гледа и прати,не е во ред.Сватете го сето ова за да го подобрите ,а не да се лутите.Луѓето мегу кои и јас се крајно револтирани од целата(тајна) ситуација која е во клубот.Нигде одговор не добивме шо ќе биди со клубот?Јас разбирам како резултат можи да очекуваме од децата од нашата школа,просек 3-4 место во моментот,ама не онака се фрлат пари за безвеза играчи ,истото беше и со вториот кам-бек на циле и на крај се во вода паѓа,или па тие играчи седат една сезона-полусезона и на крај чао!И после од септевмри ај ќе крпиме нов тим....До кога?И како кога Циле бил од детството во клубот,имаше и голем дел кога беа најголемите успеси токму под негова палка денес ни трага ни глас од него...Како е можно,или се се работи за некое тендерче или атер за некој колку ради реда да се работи.Криво ми е за клубот поќе дури и од вас!Капак на све беше и плакатот за вечното дерби :facepalm::facepalm::facepalm: сами знајте дека нема потреба да се коментира,па уште и ви дојдоа еден куп публика (јас не) на кои му наплативте по 100 ден...со какво лице напрајвте таков плакат за еден од најуспешните клубови во цел балкан и најракометен град на балканот?Па разбирам да немате за играч да му платите или ред други трошоци и припреми,ама за плакати бе?Срамота е ,то е само од несериозно работење,од ништо друго..Истото цел живот е и за картите.Пола сала на жими мајка брат ми е ела влези гледај ракомет,дел така влегват дел плаќат,па сум плаќал карта од 100 ден и сум одел директ кај навивачите да навивам не сум се праел ѓуптин да влегвам муфте и да седнувам како пиче во некој ќош,имам пари и ќеф ми е да платам сегде во странство се плаќа!И на крај испадна дека од 5000 и згора публика со Адемар се продале 1500 карти :tapp:.Така не се прај ништо.Мило ќе ми биди ако некогаш почните да работите за клубот,ама како шо е дојдено времето да секој си ја брка работата за дома или партијата така ќе испадни и со клубот.Резиме е дека Циле не се покажа како спасител во никој случај!

Поздрав до нашите "пријателчина" на кајгана форумот за Пелистер дека треба малце да се има разбирање за ракометот па да се коментира или пак да бил на утакмица за да коментира.Еден таков пример за човек кој не беше присутен на фајнал фор гласи:Чурлино и Нечков ја упропастиле утакмицата.
Чурлевски сите над гол ги шутнал а нечков немал ни 1 одбрана.
Доколку знаеше дека имаат по 23 - 24 години и дека Нечков брани за Ресен а Чурлевски игра во прва екипа немаше да искоментира вакво нешто... @Pelister 2008 ете беља ја налути управата на рк пелистер и мораше јавно на фб да реагират :vozbud::vozbud::pos::pos:
Вистински клуб не се занимава со то шо пишат некој шанкуриња па уште помалце да споделва то на "oфицијална фб страна" ,секоја чест за тие шо ми дале внимание со то шо напишале статус за моето мислење , ти даваат до знаење колку само се без окупација

Вистински клуб не се занимава со то шо пишат некој шанкуриња па уште помалце да споделва то на "oфицијална фб страна" ,секоја чест за тие шо ми дале внимание со то шо напишале статус за моето мислење , ти даваат до знаење колку само се без окупација
Дека не треба да не коментират по ФБ се сложвам, шанкуриња никако не сме има многу од нас што го следат ракометот повеќе од 2 децении, шо играле професионално ракомет и.т.н., и овај форум е за то да се дебатира за РК Пелистер и добро е то шо не читат можи ќе му влези нешто во глата.[DOUBLEPOST=1400000944][/DOUBLEPOST]
добро та ми беше мислата дека тие не рачунат шанкуриња а шо ако тролање јас му напрајв а не тие мене ?
Нема врска, можи ги трољаш како шо велиш можи згреши како било, ама кај од еден куп коментари овде за „твојо“ се фатија!!!:D

Последно уредено:
Дека најпаметна работа му е да читат шо се пиши на форуми зато сме на ова дереџе дојдени, на сите самонаречени спортисти и функционери треба еднаш јасно да ви се порача да се занимавате со она шо е ваша работа, правопропорционално си оди со вашата работа, колку подобро работите толку поарно за вас ќе се пиши!!

Дека најпаметна работа му е да читат шо се пиши на форуми зато сме на ова дереџе дојдени, на сите самонаречени спортисти и функционери треба еднаш јасно да ви се порача да се занимавате со она шо е ваша работа, правопропорционално си оди со вашата работа, колку подобро работите толку поарно за вас ќе се пиши!!
Се треба да читат, ќе најдат нешто паметно и овде.

Да не го седнуват и тренерите пред компијутер да ги читат анализите после утакмици на @Tomasino за да видат кај грешат :pos::pos::pos::pos:

п.с.Ми треба за петок голман и некој на средина за малфудбал.Незнам шо викате да ги прашам ќе ми ги позајмат Молдавците?

Да не го седнуват и тренерите пред компијутер да ги читат анализите после утакмици на @Tomasino за да видат кај грешат :pos::pos::pos::pos:

п.с.Ми треба за петок голман и некој на средина за малфудбал.Незнам шо викате да ги прашам ќе ми ги позајмат Молдавците?

Чекај по ПП сега ќе ти пишат. И ако можи да ја закрпат малку салата. Само малку колку да не бараат пред утакмица друга.

Седи аман нека не читат,не дај боже да изгубат после јас крив ќе бидам,на Тера ќе ме кажват после...:icon_mrgr:
Се знаеше(одамна) дека го пратат форумот,ама не очекував да клат статус на официјален профил на клуб:facepalm: и то за шо?(уште еден доказ колку е професионален медиумски Пелистер).....:pos:
Ко сега некој од управата на Манчестер Јунајтед да се распарава по ФБ зошто екипата нема да игра во Европа...:vozbud:
Не знам шо да речам по ова,никаква(официјална) реакција за ФУДБАЛЕРИТЕ:cenzura:,а требаше да има,сега се јавуват со демант на официјален профил дека не играл Чурлето на Ф4 или не бранел некој си голман таму,демек да ги корегираме ПРИЈАТЕЛЧИЊАТА.....:vozbud:
Ок,нека биди така,пак некој друг ќе биди крив за се,секогаш е така,секогаш се префрла топката...
Само едно ќе кажам,ПРИЈАТЕЛЧИЊАТА БИЛЕ,СЕ И ЌЕ БИДАТ СЕКОГАШ СО КЛУБОТ....

Седи аман нека не читат,не дај боже да изгубат после јас крив ќе бидам,на Тера ќе ме кажват после...:icon_mrgr:
Се знаеше(одамна) дека го пратат форумот,ама не очекував да клат статус на официјален профил на клуб:facepalm: и то за шо?(уште еден доказ колку е професионален медиумски Пелистер).....:pos:
Ко сега некој од управата на Манчестер Јунајтед да се распарава по ФБ зошто екипата нема да игра во Европа...:vozbud:
Не знам шо да речам по ова,никаква(официјална) реакција за ФУДБАЛЕРИТЕ:cenzura:,а требаше да има,сега се јавуват со демант на официјален профил дека не играл Чурлето на Ф4 или не бранел некој си голман таму,демек да ги корегираме ПРИЈАТЕЛЧИЊАТА.....:vozbud:
Ок,нека биди така,пак некој друг ќе биди крив за се,секогаш е така,секогаш се префрла топката...
Само едно ќе кажам,ПРИЈАТЕЛЧИЊАТА БИЛЕ,СЕ И ЌЕ БИДАТ СЕКОГАШ СО КЛУБОТ....
Абе глеј ти Славчо од Орбис да не почни да чита 100% ќе те бара за стручен коментатор :X3:[DOUBLEPOST=1400014781][/DOUBLEPOST]Инаку колку за инфо ,по лошата реакција на '' пријателчињата '' од кајгана ,статусот е избришан :вонзем:[DOUBLEPOST=1400015016][/DOUBLEPOST]И нешто за уживање

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom