Општи вело муабети, прашања, совети

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Боки фала ти за тоа што ме насмеа :) бидејќи e далеку од DH насловот го напишав de-ha retard!
a sto ti e toa de-ha? А за навредата не ти личи на годините те гледам човек во години си па испод чест ми е да ти вратам!

Последно уредено:
a sto ti e toa de-ha? А за навредата не ти личи на годините те гледам човек во години си па испод чест ми е да ти вратам!
Боки, и подобро не се расправај со постари, зарем навистина мислеше дека не знам како се пишува правилно DH?!, a за трудот на другите научи да го цениш, ако ти се допаѓа пофали, ако не тогаш не пишувај ништо, бидејќи јас не го постирав видеото овде за репер на тоа што е DH

Боки, и подобро не се расправај со постари, зарем навистина мислеше дека не знам како се пишува правилно DH?!, a за трудот на другите научи да го цениш, ако ти се допаѓа пофали, ако не тогаш не пишувај ништо, бидејќи јас не го постирав видеото овде за репер на тоа што е DH
Не реков дека нема да се расправам туку реков дека нема да те вреѓам од општа култура. Не кажа што ти значи de-ha! Инаку не ми се допаѓа видеото и јас правам вакви видеа и сфатив дека се чиста глупост и не ги објавувам. И никој неможе да ми забрани да напишам свое милсење на форумов а најмалку ти :D

Дали некој може да ми даде оценка за овој точак?

http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=902927
:D
Друже јас имам Cross GRIP 924 :D 25 000 го купив пред година дена, го малтретирам по секаков терен до денеска не покажал некоја маана, а се надевам нема ни понатаму.

Кај се продаваат во Скопје?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Каде можам да купам во Скопје рам за велосипед

Не знам кај се продаваат CROSS во Скопје :D не сум од Скопје знам само дека во Охрид и Битола ги има.

глеа некој џиро италија,тур калифорнија??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom