Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да знам дали постои рај и пекол после смртта или тоа го измислиле луѓето за да си се тешат ?

Сакам да знам дали постои рај и пекол после смртта или тоа го измислиле луѓето за да си се тешат ?

никој не се вратил од тој свет да каже, како е што е. Незнам, дали постои,но знам дека ова теорија нема да биде разрешена се додека постои светот, додека постои живот и смрт.

Досеа никој не се вратил па да кажи. :)

Но, доколку ти е досадно и си љубител на читање на книги прочитај ја книгата "Патот на душите" ми се чини од Мајкл Њутн беше.

Сакам да знам, јер:D листав угоре удолу ама незнам кај да го ставам прашањево.
Ал мојт ворд документ некако со нешто да се напрајт истиот во пдф формат?

Повели. Го немам тестирано, ама треба да функционира.

Повели. Го немам тестирано, ама треба да функционира.
Фала Голем Бакнеж, но документот е кириличен фонт пробав да го наместам во пдф но ми го дава во обратен фонт латиница :(

Фала Голем Бакнеж, но документот е кириличен фонт пробав да го наместам во пдф но ми го дава во обратен фонт латиница :(

А ова помага?

Word 2013... има опција документот да го зачуваш како pdf

Сакам да знам дали кога ќе му се исече рака, нога, прст на човек дали може да му се закрпи ако се однесе на време и што всушност закрпуваат како ја спојуваат докторите не ми е јасно или која терминологија се користи за ова да прочитам чисто ме интересира.

Каков живот имал Марфи ако све она му се дешавало?

Повели ако во меѓувреме не го имаш решено проблемот http://www.bullzip.com/ само одбираш да принташ во PDF со виртуелниот печатар

Јок, нејќит и ова нешто, забушават.

Повели ако во меѓувреме не го имаш решено проблемот http://www.bullzip.com/ само одбираш да принташ во PDF со виртуелниот печатар
Да успеав со ова излезе одлично баш како што треба.
Word 2013... има опција документот да го зачуваш како pdf
Користам постари верзии, на персонален 2007 на лаптоп ми се чини 2010, по се изгледа деновиве ќе ги мавнам шифт делит па ќе го наместам 2013 па да имам све во едно да не лупам икони по десктопов:D

Цтрл+а :D, Фала за одговорите, завршив работа.

Прашањево не е баш за тука,али не најдов соодветна тема за ова :).Дали има некој рок на држење(резервирани пари) на пари од дебитна картица?пробав да плаќам нешо али појави грешка,и сеа парите ми се резервирани,не можам да ги трошам а трансакција нема.веќе цела недела се нема појавено трансакција а парите уште се резервирани.

Сакам нешто да прашам поврзано со адреси во Скопје.
Сакам да дознаам кај се наоѓа адресата п.х. 747 1000 Скопје.
Пробав да ја пишам адресата на googlе maps ама не ја прифаќа.
Може некој да ми каже кај се наоѓа тоа или како функционира тоа п.х. па сам да дознаам кај е ?

Сакам нешто да прашам поврзано со адреси во Скопје.
Сакам да дознаам кај се наоѓа адресата п.х. 747 1000 Скопје.
Пробав да ја пишам адресата на googlе maps ама не ја прифаќа.
Може некој да ми каже кај се наоѓа тоа или како функционира тоа п.х. па сам да дознаам кај е ?

А да не е случајно п.ф 747 ? Ако е ова,тогаш тоа е поштенското сандаче на менса.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom