Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.eccf.ukim.edu.mk/Article... DOGOVOR ZA PRAKTICNA NASTAVA NA STUDENTI.pdfDali ima nekoj sto sklucuval dogovor za praksa so nekoja firma sto dosega nema skluceno dogovor so fakultetot? ako da, neka pise sto e potrebno da se napravi
Не е задолжително ск, можеш каде сакаш.Ај кажете збор-два за втор колоквиум статистика...И го гледав листот со фирми за пракса,ако одам во експозитура на банка во Кавадарци може некој проблем да ми прават или задолжително е СК? (Бидејќи кај сите банки само централите ги пишува)
Да се самоцитирам,глеам никој нема вратено...може немате виденоАј кажете збор-два за втор колоквиум статистика...И го гледав листот со фирми за пракса,ако одам во експозитура на банка во Кавадарци може некој проблем да ми прават или задолжително е СК? (Бидејќи кај сите банки само централите ги пишува)
Социологија 2 кол - изненадување (во негативна смисла), I was like a![]()
Учи ја 10 та тема , и тоа многу !Да се самоцитирам,глеам никој нема вратено...може немате видено![]()
Друже, статистика мораш да учиш се со ред, нема скокање, ова особено зборам за задачите затоа што се иде поврзано, и ако не научиш да речеме за стандардна девијација нема да знаеш понатака ни за хипотези ни за ништо да решаваш зашо скоро се е поврзано.Да се самоцитирам,глеам никој нема вратено...може немате видено![]()
За некој што полагаше меѓународна економија истата ден до 1 беше и те како негативно искуство Социологија, со оглед на тоа што само прашањата ги читав, книгата еднаш ја поминав, ама оди запамти нешто покрај друг тежок предмет што го имаш за полагање, а и реално книгата е срање напишана.Па и не би рекол. Само што не се паднаа оние прашања што ги имавме, повеќето прашања се одговараа само со едно читање на книгата. Е сеа имаше 2/3 поизврзани![]()