Teтово

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
жалната видтина е дека не нема многу!
Излези да видиш и ќе ти стане јасно зашто не има малце и зашто има многу полиција!
Штрајкуаа против енциклопедијата и само по илинденска пројдоа едно 5 000 души! Штрај против енциклопедијата со пароли као: ,,Alexandar is Albanian U.C.K"...... што уствари нема благе везе со енциклопедијата! Ама тоа е, кога најнапред се вее американското, па тек потоа второстепено го ставаа албанското знаме никој не може ништо:pop:

realMadridfan

Madridista
Член од
15 декември 2008
Мислења
201
Поени од реакции
10
SVE PROJDESE NA NAJDOBAR MOZEN NACIN I NEMASE NIEDNA NAVREDA KON MAKEDONCITE ZA TOA PRASAJTE AKO SAKATE

ps:mnogu ubava zgrada na ecolog vo industriska blisku blok 70 najubava vo tetovo i posiroko zgrada na najgolemiot biznismen vo makedonija i posiroko

i da ve prasam nesto vas makedonci kako idete so albancite jas kako albanec mnogu dobro idem so makedoncite i imam mnogu prijateli so koi se druzim sekoj dan ....

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
mene personalno ne mi treba drugari Makedonci .... so k*r ke mi trebat koga me vikat Albanec jbg:toe:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
ps:mnogu ubava zgrada na ecolog vo industriska blisku blok 70 najubava vo tetovo i posiroko zgrada na najgolemiot biznismen vo makedonija i posiroko
Гордоста на блок70.
i da ve prasam nesto vas makedonci kako idete so albancite jas kako albanec mnogu dobro idem so makedoncite i imam mnogu prijateli so koi se druzim sekoj dan ....
Добро е.
Ја не идем со албанци но сепак добро е :)

mene personalno ne mi treba drugari Makedonci .... so k*r ke mi trebat koga me vikat Albanec jbg:toe:
Па како да те викаат?

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
SVE PROJDESE NA NAJDOBAR MOZEN NACIN I NEMASE NIEDNA NAVREDA KON MAKEDONCITE ZA TOA PRASAJTE AKO SAKATE

Ко што ми се гледа...... старите имаат подобри меѓусебни односи отколку младите! Тако ми кога работеше приватно стално албанци го викаа, кај нас мо зграда и во мало со сите се знае и често го гледам со албанци во кафиќи! Ко што ми се гледа младите не се толку дружељубиви, ама може ќе биде понатаму.....:)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.552
Поени од реакции
5.541
Контра удар на Сити :)
Врчак и ДНК у Петок!!!
Лудило ќе биде :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Врчак прошла недела беше у Амнезија што сеа пак... или пак им треба сеа на ДНК да може подобро да ја изведат Ппп пазисе од мене :icon_lol:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Врчак прошла недела беше у Амнезија што сеа пак... или пак им треба сеа на ДНК да може подобро да ја изведат Ппп пазисе од мене :icon_lol:

Па не пишуе на флаерине низ град дека ќе биде Врчак,ќе бида само ДНК :nesum:

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=44349
Ај види дали имало или немало срам да вие:toe::smir:
уште и ЈОВАН БИГОРСКИ сте го спомнале.
Треба да речете едно фала затоа што ве примивмо воопшто у оваа држава сигурно памтите за војната во косово когај ве примивмо да влагате у Македонија.Вие уште барате,па и на некои места имате појче права од нас(МАКЕДОНЦИТЕ)

Kajgana Shop

На врв Bottom