Како да се започне Фејсбук разговор?

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
На гладно срце не се клецат
Мене тоа ми е фетиш. Имам анмера да купам лада само за таа намена :)
Продавам Лада Нива 1.7и иста ко она Алфана онде, само бела. Искључиво само кеш, екстра состојба, топ со нови навлаки небербатосани.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Продавам Лада Нива 1.7и иста ко она Алфана онде, само бела. Искључиво само кеш, екстра состојба, топ со нови навлаки небербатосани.
Претпоставував дека ќе се јави некој со лада нива. Не. Лада 1200.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
може да ти го закачим?

Член од
8 октомври 2009
Мислења
789
Поени од реакции
397
Здраво
Како си?
Сакаш да ти го начукам?

:))))))

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Дека горниве коментари не помагаат на никого, а се дааалеку од смешни, еве ќе си кажам за мене.
Мразам клише муабети. Сакам кога некој го започнува разговорот на поинаков начин, а не со "шо има, шо праиш, како си". Не ме ни знаеш човеку, сигурно нема да ти кажам како сум после два прозборени збора. Прво се манијачи профилот, па ќе видиш што би можело да развие дискусија и пишуваш.
Пример, последниот што ми пиша, го почна муабетот за мојот кавер. :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе се ебачишта, се фраеришта, демек на фејсбук чет сите пишуваат директно: Да ти го ова, да ти го она, а пола што вака пишуваат и се прават фраери, 20 минути се препотуваат пред да напишат здраво....

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
А бе се ебачишта, се фраеришта, демек на фејсбук чет сите пишуваат директно: Да ти го ова, да ти го она, а пола што вака пишуваат и се прават фраери, 20 минути се препотуваат пред да напишат здраво....
Ама ти не ги сваќаш тежок е фраерскиот живот:pos:, тие се грешно сватени не ги веѓај сеа па ти. И то ептен е тежок уште нестанат од кревет кројш планој како да се изгребиш кај мама и тате за една пееска или стотка уз пат да закрпиш некоја пљуга(цигаретка) да набацаш цвикера и да тераш шема:pos:. Не ја разбирам поентава на некој курле мадле те аднал од некој си Казакстански кварт а ти уствари немаш ништо заедничко то ест не ни го знајш а најтрагично е то шо некој прифаќат све и свашта. И ти напишал некој/некоја фуфица Здраво. и шо? И шо? Жица бакарна хај тек комуникација:D
Еволуција, прво на мирц, па на ем ес ен, хај фајв, фејзбуци, твитери, инстаграми, монограми, холограми, еволуција на човечката глупост.
Пак овај пријателов неколку страни наназад се заљубил во(некоја) Миранда Кер (која 2% не го шишат)и сега прашват како да започнел разговор, демек кажете шо да напишам за да ја освојам:pos:Боже, боже...
Ти бе пријателе да не те тагирам ој мафни се излези надвор фати некоја девојка доста штракаш за тастатура ојљаља дољала, бичур еден.
Од кај се најдов во темава од нигде никаде ја цитирам Крејзи ин лов, абе дојден сум да прашам кј ми е коментарот за Елена Салваторе Мачоре и онака тролав и се заебавав, без навреди, оти се бе вакви модераториве уааа немат демократија.
:D

Kajgana Shop

На врв Bottom