Добро бе па и ти, со тоа капс локот очи ни истера. У реду е, изнервиран си, сфативме.
Ипак не е курва. Не пробувам да и го оправдам неверството со негацијата на терминот, само не ми е прикладен за ситуацијата која се десила.
Абре судии на форумов колку да сакаш. 20 страни наназад го искасаа девојчето оти сакало да се еби со повеќемина.
Единствено што не и’ чини во тоа е што со месеци прави будала од дечкото дури се еби на страна. Раскини му таму, не му го троши времето џабе на детето, нека си бара друга и не прави будала од него.
Па ти после ако сакаш еби си се со секој втор, твој живот си е, твој избор.
Многупати сум сретнал девојки и од двата типа, некои што се сексаат на велико и се сеуште со некој смотан во врска, и други што не се. И искрено ги ценам тие што не се во врска, ради што не прават будала од никого и не искористуваат никого.
На сите ни е јасно дека сите сакаме да имаме што е можно повеќе сексуални партнери, никој не сака да има само еден двајца тројца. Ама да си чуваш некој за резерва и со месеци да го лажеш, е тоа не е фер и е крајно подмолно. Таква личност ми е одбивна како карактер, оти тоа ми кажува, барем на мене, дека на таква личност не можеш никогаш да се потпреш за било што, или за било што да и’ веруваш.