Фан клуб - РК Вардар

Ne zaebavaj destina godini pomnaa kaj nas od natprevarot so Lemgo i uste ne moze da go prebolime porazot i se sekavame na sekoj moment pa vie sakate za dva tri dena da zaboravite vakva istoriska sansa ...Uste pred oci mi izlegvaat greskite i golovite na zerbe kako i sutevite na d.nikolic i d.novokmet kako i glavniot vinovnik i greskata na zecevic ..So bi rekle istorijata se povtoruva i od toa sto vidov na linkot od snimkata mozam da kazam deka glaven vinovnik za ne uspehot vie kako i kaj nas odnosno celata vina e samo vo trenerot koj bese i glaven vinovnik sto stignavte do tuka ..Ne problemot samo vo tajmingot na tajmautot tuku i na posledniot tajmaut od vardar kade prethodese isklucvanjeto toj namesto da kaze uigrana akcija bese zbunet i probvase nesto da gi smiri igracite za razlika do nego vrakjes koj maksimalno gi iskoriste dvata prekini i dade strikno soveti za akcii vo napadot i odbranata , so znaci pak se dokazva deka balkanski tim moze da ima uspeh edino so smiren skandinavski tip na trener a ne so nas balkanec ili ete spanec koj se tepmeramentni kako nas i ne mislat so glava tuku so srce i sila ima uste nekoj sitni zabeleski oti n go smeni po rano divi i malkute rokadi vo napad i odbrana itn ..ama glavniot problem e vo poslednite minuta dve

Прв ангажман му е ова, нема искуство како тренер во вакви натпревари.
Затоа и се изгуби малце на крајот....
Али пак нема што да му се лутиме, ради него и стигнавме до овдека.

Може Шпанците се темперамантни и емотивни како и Балканците ама овој нашиов тренер гарант има некои Скандинавски корени,а Бога ми и Џамбо:) Се се прашувам да беше Вујо тренер,уште во Хамбург,дали Вардар ќе добиеше суспензија до 2023 или 2027,и судиите што се на интезивна нега има ли шанси барем едниот да преживее:DИ да не заборавиме дали сеуште болело,печело вечер се игра со Зомби Мак,одлична прилика да им покажеме на нашите херои дека сме со нив!

http://www.mktickets.mk/р-к-вардар-рк-mеталург-супер-вип-лига

Почитувани,

Ве информираме дека од денес 29/04/2014 во 12:00 часот ќе стартува продажба за билетите за натпреварот со Р.К. Металург кој ќе се одигра на 02/05/2014, во 17.30 часот, во Арената Борис Трајковски!

Влезниците за натпреварот против Р.К. Металург ќе се продаваат по следниве цени:

- Б4,Б5,Б6,Б7,Б8,Б9,Б10,Б11,Б12, Б14 цена 100 денари

- М1, М2, М3, М4, М7, М8, М9, М12, М13, М15 по цена од 200 денари.

Продажни места:

• Продажните салони на ONE во: Скопје (Ramstore, ТЦ Бисер, ГТЦ, ВЕРО Центар, Skopje City Mall) Куманово, Тетово, Гостивар, Битола 01, Охрид, Струга, Неготино, Кавадарци, Прилеп, Штип, Велес, Кочани, Струмица, Гевгелија.
  • Југотон ГТЦ 1 кат, MPM PRESS, Гоги Драчево, Универзална Сала - Скопје, Билетара на Борис Трајковски

Народе навали!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Уште не ми е јасно како управата одлучи да го игра овој дуел во БТ наместо во Кале, наместо да и се стресат коските на минчовци во Кале Вардар ќе собира публика во БТ. Кај Металург дефинитвно нема да игра Атман што е и те како голема предност за Вардар.
Од моменталниот состав на Металург треба да се сопре само Вугринец, Раул најверојатно е свесен за тоа бидејќи реално нема друг играч кој ќе може да повлече и да реши кај Металург освен Миркуловски. Миркуловски сите знаеме како игра а и плус не е во некоја добра форма али за со Вардар може да се овампири.
Е сеа ако дозволиме освен овие двајца играчи некој друг да направи нешто повеќе треба да се отепаме. Да дозволиме Циндрич, Борозан, Кеџо, Мандич да ни даваат голови треба веднаш да и ја предадеме титулата. Тука не ги спомнав крилата и бате Ване( знае да биде заебан и тој) кои мора да се сопрат . Се на се очекувам сигурна победа на Вардар во петок без разлика на поразот од Фленсбург кој лошо влијаеше. Поголемиот број на играчи што и ланската година ја освоија титулата во домашното првенство ја знаат важноста на овие натпревари, имаат искуство па да се радуваме на уште една титула.

Уште не ми е јасно како управата одлучи да го игра овој дуел во БТ наместо во Кале, наместо да и се стресат коските на минчовци во Кале Вардар ќе собира публика во БТ. Кај Металург дефинитвно нема да игра Атман што е и те како голема предност за Вардар.
Од моменталниот состав на Металург треба да се сопре само Вугринец, Раул најверојатно е свесен за тоа бидејќи реално нема друг играч кој ќе може да повлече и да реши кај Металург освен Миркуловски. Миркуловски сите знаеме како игра а и плус не е во некоја добра форма али за со Вардар може да се овампири.
Е сеа ако дозволиме освен овие двајца играчи некој друг да направи нешто повеќе треба да се отепаме. Да дозволиме Циндрич, Борозан, Кеџо, Мандич да ни даваат голови треба веднаш да и ја предадеме титулата. Тука не ги спомнав крилата и бате Ване( знае да биде заебан и тој) кои мора да се сопрат . Се на се очекувам сигурна победа на Вардар во петок без разлика на поразот од Фленсбург кој лошо влијаеше. Поголемиот број на играчи што и ланската година ја освоија титулата во домашното првенство ја знаат важноста на овие натпревари, имаат искуство па да се радуваме на уште една титула.
Правило број 1 не го потценувај противникот ;)

Дефинитивно е потврдено дека вице шампионот "ЗА ДОБРОТО НА МАКЕДОНСКИОТ РАКОМЕТ" ќе се сокрие во својата штала во Автокоманда да го решава годинашниот шампион или ќе дозволи двоен спектакл во Борис Трајковски???

Ајде, сега на дело се гледа кој е голем клуб а кој е опинок и ситна душа. А и РФМ треба да се преиспита за ова.

Оболев од поразов, како можеше баш пред викендот од кој ни зависат конечните резултати и во фудбал и во ракомет, да кренам 38 :facepalm:
Ај што денес го пропуштам мечов (прв сезонава, чекам извештај :D), ама ако ги утнам и викендаѓкиве дербиња, само отров е спасот :icon_mrgr:

Оболев од поразов, како можеше баш пред викендот од кој ни зависат конечните резултати и во фудбал и во ракомет, да кренам 38 :facepalm:
Ај што денес го пропуштам мечов (прв сезонава, чекам извештај :D), ама ако ги утнам и викендаѓкиве дербиња, само отров е спасот :icon_mrgr:
За температура знам еден брутален метод за спуштање ако ти е итно :D наполни кадата до негде, влези, поседи три минути aaaaaand it's gone :icon_mrgr:

За температура знам еден брутален метод за спуштање ако ти е итно :D наполни кадата до негде, влези, поседи три минути aaaaaand it's gone :icon_mrgr:
Ќе го пробам ако не се спушти до петок :D Сто години се немав разболено, сега во два месеца два пати одам над 38 :facepalm:

Ja brat bolen idam cel mesec na utakmici kje se oprais nemaj gajle. Kje ja angažirame i Baba Rada ako treba.

Ja brat bolen idam cel mesec na utakmici kje se oprais nemaj gajle. Kje ja angažirame i Baba Rada ako treba.

Ќе одам и болен во петок ако треба :)
Не сакав да ризикувам денес, така се изглупирав со Војводина отидов болен и се вратив со 39 кома нешто и недела дена бев пупунец :D[DOUBLEPOST=1398792285][/DOUBLEPOST]
Секоја таква вест од нивна страна за наводна повреда на некој важен играч треба и МОРА да се земе со доза на несигурност, затоа што во 95% од случаите се работи за лажна вест.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom