- Член од
- 24 мај 2010
- Мислења
- 2.057
- Поени од реакции
- 4.648
што се случи со економски системи и глобализација уште не ги објавила?и дали прави проблем да си прашаш кај неа во канцеларија
Охооо уште ли не појде кај Љубка?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што се случи со економски системи и глобализација уште не ги објавила?и дали прави проблем да си прашаш кај неа во канцеларија
Охооо уште ли не појде кај Љубка?Сега нема ни да ја најдеш на факс до 28ми. Замина некаде, а тие фамозни резултати таа воопшто не ги истакна надвор од кабинет освен што ги прочита положените тој понеделник и тие што си дошле на предавања, а беа паднати можеа да си ја прегледаат тетратката. Почекај до 28ми па појди прашај ја.
А да не кажала потписи кога ке дава?
Не кажала кога, ама знам дека потписи ќе дава само на тие што одат на предавања.
Никогаш немало задачи Економика, така да chill outНекоја информација за втор колоквиум Економика на Претпријатие, дали пак ќе биде цел тест со заокружување или ќе има и задачи?
Втор има повеќе набројуванки, па според тоа не би рекла дека е полесен. А принципот си е ист.Никогаш немало задачи Економика, така да chill outвтор е полесен, ист принцип како прв учи и немај мака.
Се сеќава некој од предходните години на отворените прашања Јавни финансии?
Дали некој со сигурност знае до кога можеме да му ги предадеме семинарските на проф по Социологија?