АБА лига 2013/2014

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.054
Далеку е сеуште од тој НБА потенцијал, т.е според мене не ни има квалитети некогаш да заигра за НБА, максимум Евролига во некој тим што се бори за Ф4.
Ау ау ау колку е ова неточно. И те како Шариќ има потенцијал за НБА!! Не се знае, можеби нема да успее, тоа се зависи од него, а и од повредите, али дека нема потенцијал за НБА тоа никако. Види му градба бе, ѕверотиња е, одлично и подвижно крило е, шут има (иако овде може уште да поработи), што друго треба? Ај најди во Европа поголем талент на негови години.

Едит: Забораив и ова да го кажам, гледам спомнал членот погоре, Шариќ е прав лидер, со 19 години он ја предводи големата Цибона!

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Чисто информативно, друштвото во кое се наоѓа Шариќ. И тоа на 19 години ја освои оваа награда, а наградата мислам дека е за до 22 години.

П.С. Не дека е којзнае какво значењето на некоја ваква награда, ама чисто за илустрација колку е почитуван.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Ау ау ау колку е ова неточно. И те како Шариќ има потенцијал за НБА!! Не се знае, можеби нема да успее, тоа се зависи од него, а и од повредите, али дека нема потенцијал за НБА тоа никако. Види му градба бе, ѕверотиња е, одлично и подвижно крило е, шут има (иако овде може уште да поработи), што друго треба? Ај најди во Европа поголем талент на негови години.

Едит: Забораив и ова да го кажам, гледам спомнал членот погоре, Шариќ е прав лидер, со 19 години он ја предводи големата Цибона!
Јас кажувам од мој аспект што и напоменав дека не мора да е точно.
Ќе повторам пак, Шариќ не ми е НБА играч, не знам зошто ама така го гледам. Максимум на клупа у некој мизерен тим што секоја година се бори за подобар пик на драфт. :)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Леле како ги серат Цедевита на Партизан.:cuc::vozbud:

Ќе има празна сала на финалето.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Саша Павловиќ ги враќа во игра, ама сеуште држат контрола Цедевита, на крај да не се спука Хрватско финале сред Белград.:sneaky:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Не се секирајте бе....после Мажино линијата КК Цедевита е најголемо фрлање на пари во бунар. :D
Али тоа е....има се може се. Купувајте Цедевита сокчиња, смоки и кокта можда и ќе бидат бољи следната сезона :icon_mrgr:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
АУУУУУУУУУ УТАКМИЧИШТЕЕЕ[DOUBLEPOST=1398455990][/DOUBLEPOST]Остај го ни фаул ни ништо мирно културно нека се доближи од таму шутирај колку сакаш....
Не се секирајте бе....после Мажино линијата КК Цедевита е најголемо фрлање на пари во бунар. :D
Али тоа е....има се може се. Купувајте Цедевита сокчиња, смоки и кокта можда и ќе бидат бољи следната сезона :icon_mrgr:
хехе

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Оууууууф какво задоволство !!!!!!!!
Цело второ полувреме ги утепаа со неправедни одлуки, али го лапнаа на крајот!!!! Сосема заслужено, Нуркич ИГРАЧИШТЕ, НБА ПОТЕНЦИЈАЛ !!!

Ај сега нека измисли Лисец нешто да го ебам у уста :vozbud:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
аии, овој никој немоежеше да го очекува, реални да бидеме Цедевите и Цибона се за класа послаби од Звезда и Партизан и некој да микажеше дека ова ке се деси во Ф4 ке му се смеев, инаку заслужено се во финалето одиграа машки, Звезда шутот вчера им беше аматерски, додека Партизан во одбраната делуваа аматерски.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
casa.png
Kога влезе топката у кош бев ваков :eek:. Знаев дека ќе биде хрватско финале. (y)
Хрватиците на трибина ги покажуваат и си викам у мене а циганов да ги поздрави сега за промена :D. Не ми се веруваше дека влезе у обрач кога рипнав мислиш Македонија Европско освоила :ROFLMAO:...
...Cheers!:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom