Прашање за Христијанството III

Член од
22 јуни 2013
Мислења
169
Поени од реакции
70
Немам јас такво нешто напраено, вистина секаде го пикав али за вакво нешто да напрам... единствено преку тебе да ги отелотворив..... чудо сме направиле Сиртаки3 !
Чудо е што те направија модератор, па сега можеш да јадеш бурек кога сакаш.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Чудо е што те направија модератор, па сега можеш да јадеш бурек кога сакаш.
не е чудо сиртаки, треба да си културен, да имаш познавања да знаеш да објасниш убо, да си активен..... За некоја година може и ти ќе бидеш модератор, пиши издржани дискусии, поткрепи со факти, не навредувај и омаловажувај други и ете то е.

Член од
22 јуни 2013
Мислења
169
Поени од реакции
70
А какви се таквите како него? Реални? Атеисти или сосема нешто трето?

И ова е идеална тема. Како ти ја разбираш суштината на животот т.е. зошто постоиме? И која е твојата суштина?
Таквите како него се само за да јадат бурек.реални, само некој требе да и направи бурекот да биде доста мрсен.
Кажи ми која е твоја смисла на животот, и ќе ти кажам која е мојата суштина.[DOUBLEPOST=1398430520][/DOUBLEPOST]
не е чудо сиртаки, треба да си културен, да имаш познавања да знаеш да објасниш убо, да си активен..... За некоја година може и ти ќе бидеш модератор, пиши издржани дискусии, поткрепи со факти, не навредувај и омаловажувај други и ете то е.
Оооооооо...да пукам од смеа.
Те жалам, тоа ти е смислата на животот?Модератор?
Сиротоиња.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Те жалам, тоа ти е смислата на животот?Модератор?
Сиротоиња.
аа не ова ми е само прво скалило во каријерата, еден ден ќе станам администратор, ќе возам бесни коли, ќе пијам само виски и бурбон и ќе ги имам најаките женски!!

Член од
22 јуни 2013
Мислења
169
Поени од реакции
70
аа не ова ми е само прво скалило во каријерата, еден ден ќе станам администратор, ќе возам бесни коли, ќе пијам само виски и бурбон и ќе ги имам најаките женски!!
И пак ќе те жалам.
И авион да возиш, пак ќе те жалам,
И суќна да носиш, пак ќе те жалам.
Таквите како тебе се само за жалење.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Таквите како него се само за да јадат бурек.реални, само некој требе да и направи бурекот да биде доста мрсен.
Кажи ми која е твоја смисла на животот, и ќе ти кажам која е мојата суштина.
Јас мислам дека 2 пати јасно го одговорив ова прашање на твоја територија, да размножувањето односно оставање на некој/и позади себе е мојата суштина. Не е за џабе е речено, децата се нашето најголемо богаство!
Еден ден ќе умреме, нема да постоиме. Нашата крв треба да тече во вените на нашите деца, внуци.....
Мојот став не е погрешен, како што претпоставувам не е погрешен ни твојот без разлика каков и да е затоа што сите имаме различна суштина на живот. Се сеќаваш дека те прашав, а каква е суштината на оние кои не сакаат да имаат деца?

И јас ја критикувам религијата, дали тоа може да се нарече јадење на бурек или изнесување на сопствените ставови?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
И пак ќе те жалам.
И авион да возиш, пак ќе те жалам,
И суќна да носиш, пак ќе те жалам.
Таквите како тебе се само за жалење.
аман бе Сиртака3, цел живот ти помина во жал и плач, Фати си женска, излези в град развесели се малце

Член од
22 јуни 2013
Мислења
169
Поени од реакции
70
Јас мислам дека 2 пати јасно го одговорив ова прашање на твоја територија, да размножувањето односно оставање на некој/и позади себе е мојата суштина. Не е за џабе е речено, децата се нашето најголемо богаство!
Еден ден ќе умреме, нема да постоиме. Нашата крв треба да тече во вените на нашите деца, внуци.....
Мојот став не е погрешен, како што претпоставувам не е погрешен ни твојот без разлика каков и да е затоа што сите имаме различна суштина на живот. Се сеќаваш дека те прашав, а каква е суштината на оние кои не сакаат да имаат деца?

И јас ја критикувам религијата, дали тоа може да се нарече јадење на бурек или изнесување на сопствените ставови?
Слушај сега.
Поколението е само дел до смислата на животот, тоа не е цел.
И сам велиш, каква е суштината на тие што немаат деца.
Затоа ти велам, имање или немање деца, е само дел од суштината, суштината е нешто друго, нешто што ти самиот требе да ја спроведеш во пракса.[DOUBLEPOST=1398431979][/DOUBLEPOST]
аман бе Сиртака3, цел живот ти помина во жал и плач, Фати си женска, излези в град развесели се малце
Интересен одговор, да сум на твое место помалку би жвакал од бурекот.

Последно уредено:
Член од
22 јуни 2013
Мислења
169
Поени од реакции
70
@Sidarta3...na koja verska grupa pripagas ti ?
Паган сум.
Не сум атеист, тоа сигурно.
И не го вртам другиот образ.
И непријателиот не го чекам со леб.
И не барам мир, ако некој траже војна.
На клоца враќам со бокс.
Требе уште или доста е?

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Слушај сега.
Поколението е само дел до смислата на животот, тоа не е цел.
И сам велиш, каква е суштината на тие што немаат деца.
Затоа ти велам, имање или немање деца, е само дел од суштината, суштината е нешто друго, нешто што ти самиот требе да ја спроведеш во пракса.[DOUBLEPOST=1398431979][/DOUBLEPOST]
Интересен одговор, да сум на твое место помалку би жвакал од бурекот.
Јас сеуште го чекам твојот одговор.

Член од
22 јуни 2013
Мислења
169
Поени од реакции
70
Zaboravi uste eden epitet.

Isfrustiran do daska!

Uzivaj sea :)
Дечак, епитет има друго значење.
Научи некои поими во животот па дискутирај, вака изгледаш дебил.(употребувам благ епитет)[DOUBLEPOST=1398452680][/DOUBLEPOST]
Јас сеуште го чекам твојот одговор.
Кој чека....кој чека! - Паоло Вита
Камера кафе....за кој разбира.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Кој народ прв ја превел Библијата од хебрејски на својот јазик?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
23 Бог го изведе од Египет: тој е брз како еднорог
Броеви 22
Бог е брз како еднорог но не и побрз од еднорогот, колкава е брзината на бог? и каде можат да се видат еднорозите?

Kajgana Shop

На врв Bottom