Дали мажите може да бидат “спонзоруши“?

Член од
27 август 2012
Мислења
1.024
Поени од реакции
2.539
И те како можат да бидат, задње време се повеќе има такви дечки кои бркаат цури со кеш. Обично можат само згодните и убавите фраери да залепат некои такви цури за да им плаќаат скоро све и искачања и облека и одмори и скапи поклони.....Познавам неколку манекени такви кај нас..

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Хахаха, маживе не само што можат да бидат, ами можат да бидат и поголеми спонзоруши од жените.
Како што се повеќе машкиве стануваат жени, како во изглед, така и во однесување, па и во карактер, така и тие си бараат некој да ги издржува. Секако, таквите се ко паразити кои не само од девојки, гледаат од кој било да фатат корист.

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Младо здраво лично дете да чека на готово, колку непривлечно само. Колку одвратно.
Маж е поим бе. Став, карактер, поткрепа, достоинство а не бескичмењак што работи со к.рот за да се шлепа на туѓ грб. Тоа се лигуши, никако мажи.

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Младо здраво лично дете да чека на готово, колку непривлечно само. Колку одвратно.
Маж е поим бе. Став, карактер, поткрепа, достоинство а не бескичмењак што работи со к.рот за да се шлепа на туѓ грб. Тоа се лигуши, никако мажи.
Маш е поим за задоволство, што значи може да продава задоволството за пари... Јас би им наплатил на сите кои сексуално не ме привлекуваат а би сакале да имаат секс со мене и имаат кинта притоа. :) :) Не ме праи тоа бескичмењак нели? Секоја тетка со пари бара младо мевце, јас сум младо мевце а тетката е пари. >>> Тоа ми е шемата кога ќе идам во лондон на печалба. :P

Член од
22 јануари 2013
Мислења
481
Поени од реакции
671
Маш е поим за задоволство, што значи може да продава задоволството за пари... Јас би им наплатил на сите кои сексуално не ме привлекуваат а би сакале да имаат секс со мене и имаат кинта притоа. :) :) Не ме праи тоа бескичмењак нели? Секоја тетка со пари бара младо мевце, јас сум младо мевце а тетката е пари. >>> Тоа ми е шемата кога ќе идам во лондон на печалба. :P
Тоа што го зборуваш ти е чист бизнис. Го користиш половиот орган ама немаш скриени намери, искрен си. Жиголо. Чиста сметка. Нема лаги, нема глума.

Gandradelic

Banderash
Член од
31 март 2014
Мислења
1.297
Поени од реакции
782
Тоа што го зборуваш ти е чист бизнис. Го користиш половиот орган ама немаш скриени намери, искрен си. Жиголо. Чиста сметка. Нема лаги, нема глума.
Јес бејби токму така. str8 бизнис и попоштен амин! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom