ФИНКИ или ФЕИТ?

• Креатор на темата Креатор на темата am1121
  • Време на започнување Време на започнување
иди на Финки нема што да се замараш со фаци ко Верка и Благојче. Не дека на Финки нема непотребни ствари ама од електро (еве сега работам како sys admin) само 2-3 работи што ги научив активно ги користам. Некад ми се плаче... :) и од кога ќе си се вработиш, оди си на Циско курсеви, за бази на податоци, што и да те влече.

иди на Финки нема што да се замараш со фаци ко Верка и Благојче. Не дека на Финки нема непотребни ствари ама од електро (еве сега работам како sys admin) само 2-3 работи што ги научив активно ги користам. Некад ми се плаче... :) и од кога ќе си се вработиш, оди си на Циско курсеви, за бази на податоци, што и да те влече.
Еден другар уште во средно ми вртеше муабети дека веднаш ќе се запишел на Циско курсевите, без да дипломира. Можно е тоа?

Еден другар уште во средно ми вртеше муабети дека веднаш ќе се запишел на Циско курсевите, без да дипломира. Можно е тоа?
да бе, кој сака може да си уплати ако сака да научи :) сеа и со кликер да си и отприлика да имаш слика како работат мреживе оти ќе мислиш дека на кинески зборат.

Вие па со ова професориве што му ги кажувате ќе го натерате земјоделски да запише :свиркам:

Убаво ти кажаа сите , само Рики она вистинското ( заоокружи Рики за претседател ) :icon_lol:

Ја би ти препорачал технолошки.
Ем нема да се замараш со искомплексирани професори, ем ќе си смерови кои у моментов се дефицитарни.

Е нема, ама ќе се замара со фаци како Михова, Вангел ајванот, Миле педерот од ПМФ кој патем стана професор, Томче делев и слични копилиња кои те гледаат накриво, да не ја заборавам хиената Трајковиќ и Анто понекогаш...
Така да, подобро со двајца него со 10 комплекси од ПМФ :)

Феит дефинитивно, да се вратам назад 3 години, се запишувам на феит без око да ми трепне

Сегде има секакви професори. А тоа дека мора 60% да го положат предметот не сум баш сигурен дека е така. На феит кај Тото на микропроцесорски системи далеку под тој процент е.

Последно уредено:
Мислам дека не го интересира каде е потешко,пошто и онака нема претстава што го чека :icon_lol:
А за просперитет,тешко некој да ти каже точно.Рачунај дека сеа ќе има се поише и поише запишано на техничките насоки..Така да запиши се тоа што те интересира ,поточно што би сакал да работиш коа ќе завршиш:)

Е нема, ама ќе се замара со фаци како Михова, Вангел ајванот, Миле педерот од ПМФ кој патем стана професор, Томче делев и слични копилиња кои те гледаат накриво, да не ја заборавам хиената Трајковиќ и Анто понекогаш...

Феит дефинитивно, да се вратам назад 3 години, се запишувам на феит без око да ми трепне
Да ама барем поусмерено е ваму на ФИНКИ, може уште од старт да си избаци некои предмети иако како што гледам и на ФИНКИ е уште комунистичката програма, 3948302 математики со по неделен фонд од 10+10+10 часови. Џабе толку паламудеа кога пак не ставаат акцент на најважното.

Оди на ФИНКИ и ќе те пречека психопатката Марија Михова :coffee:
Ако психопатка е Михова шо да се каже за другите :D Оваа може да се смести у најдобра од најлошите :icon_lol:

На ФЕИТ не знам како е ама на ФИНКИ уште од старт у прва година на мојата насока МТ буквално ниеден предмет нема во животот да го користиш освен Структурно и Објектно другите се тешки срања поготово математиките.

Услов за колоквиум е тешко да фатиш, а првиот колоквиум мораш да го положиш барем 60% за да добиеш дел од правото да го полагаш вториот.

По кој предмет жити се ти бараат 60% од прв за да присуствуваш на втор?[DOUBLEPOST=1398335251][/DOUBLEPOST]
фала многу на сите, и да прашам само што мислите дека е подобро за студирање односно попросперитетно за во други држави, електроенергетика или кти? (инаку штом се мислам помеѓу овие факултети значи дека ми иде математика и физика, во спротивно ќе си отидев правен или економски)

Мене не ми идело физика, ама обожавам математика. Завршив на ПМФ, значи као ФИНКИ би му дошло.[DOUBLEPOST=1398335385][/DOUBLEPOST]
Оди на ФИНКИ и ќе те пречека психопатката Марија Михова :coffee:

Леле дај не го плашете детево. Што и фали на Михова?? Па не може сите да се фини, не е градинка тоа. Да ве фатела вас таа лошотијата Веројатност и статистика што пола факултет чекаше да се пензионира за да дипломира, па тогаш да ве чујам дали збор ќе кажете за Михова. Глупости.[DOUBLEPOST=1398335584][/DOUBLEPOST]

Значи овие што ги наброја се фер за оценување, дел од нив и лесно можеш да ги поминеш. Не разбирам што сакате вие. Веројатност колку беше фина на предавања еј, и ќе дојде колоквиум, 99% ги паднала. Е таквите се проблемот, оние кои не се фер. А овие кои ти ги наброја ако учиш, ќе немаш проблем.

Јас да се вратам 5 гоодини уназад не запишувам факултет. Би програмирала сама дома. Кое време би го заштедила, чудо едно, и сега би била многу поискусна.[DOUBLEPOST=1398335655][/DOUBLEPOST]
Ако психопатка е Михова шо да се каже за другите :D Оваа може да се смести у најдобра од најлошите :icon_lol:

На ФЕИТ не знам како е ама на ФИНКИ уште од старт у прва година на мојата насока МТ буквално ниеден предмет нема во животот да го користиш освен Структурно и Објектно другите се тешки срања поготово математиките.

Добро што толку лошо видовте во Михова? Понижува ли? Крати на поени ли? Што?

Последно уредено:
Ќе го збунете дечкото , вие повеќе за професорите зборувате а не за тоа да му дадете предлог каде :icon_lol:

Добро што толку лошо видовте во Михова? Понижува ли? Крати на поени ли? Што?
Мене Михова ништо ми нема згрешено нити ме понижила, Михова е строга ништо повеќе. Затоа јас реков најдобра од најлошите. Требаат повеќе ко Чорбев, а помалце како Спасов Дејан(има знаење), а не знае да го пренесе и ред други да не ги набројувам. Темава иде у погрешен правец детето си побара совет, ние тука разглабуваме за професорите. На секој факс си има некој будалетинки така да џабе муабетиве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom