Јас мислам дека сепак трола, не е толку смотан како што се претставува.После све.
Моја пресуда е дека форумскиов SB e true 2 da game. Не не трола некој. Вистински е таков.
И јас мислам дека трола ама очајно му е тролањето... У депресија ќе ме однесе некој ден.Јас мислам дека сепак трола, не е толку смотан како што се претставува.
Што измислуваш бе, сакаш да ме скараш со Сунѓерот а?
Овие претпостављам се некои од турска серија? (или сум грешка)..ко Полат и Мемати!
Мој совет.... кога ќе имаш за ручек полнети пиперки, убаво отвори ја пиперката, капни неколку капки лимон врз пиперката и врз оризот и продолжи со јадење........ ќе видиш дека и ова јадење ќе го пројадеш
А ти пак банови ми збориш менепријави го у администрација, нека го банират да не ни краде кодовите за СП.
За греота. Што се не ќе чуе човек.....Yeah bitch
Конечно открив кој е Сунѓерот Боб!
Дупли јузер на DaniBMW? И двајцата фини, културни, позитивни и секој пост го завршуваат со . Има логика нели?
Ама па кај фин момак како DaniBMW да прај дупли јузери? Тука е контрадикторноста.
Не бев ни таму ни ваму, се додека не го прочитав ова на еф-бе
Прегледај го приврзокот 90167
и ми светна!
Сунѓерот е DaniBMW's Tyler Durden, или неговото chef master алтер его, гурман пар-екселанс!
Спамот во Играчница не можам да го објаснам.