Соларни полначи за мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата forever united
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Незнам дали има отворено слична тема искрено не ни барав премногу па ако има префрлете ја таму. Ме интересира дали некој има купено такво нешто, дали е функционално и како е задоволен бидејќи ми е во план да земам. Е сега ако има некој што е по упатен во оваа работа да ме советува дали нешто треба да пазам при купување во смисла на некоја јачина или сл.

Едно време имаше во ONE, ги продаваја 990 денари, 3-4 инчи беа. Последно гледаф на алиекспрес имаше и поголеми т.е. поснажни(посилни) побрзо полнат ова она. Ко ќе купваш гледај да има вградена батерија, дека можи да ти јави проблем.

ја имам, не ми е купено подарено ми е. Функционира, имаш панела и имаш адаптери за секаков вид мобилен и усб.
powermonkey explorer

Незнам дали има отворено слична тема искрено не ни барав премногу па ако има префрлете ја таму. Ме интересира дали некој има купено такво нешто, дали е функционално и како е задоволен бидејќи ми е во план да земам. Е сега ако има некој што е по упатен во оваа работа да ме советува дали нешто треба да пазам при купување во смисла на некоја јачина или сл.
Прочитај рецензии на некои што ги имаат веке користено, купено....инаку не би требало да имаш проблем.....како што рече членот погоре, ако имаш батерија вградено е подобро, можеш да го користиш за полнење и кога нема сонце, инаку ќе можеш да го користиш само во присуство на сонце, што те ограничува многу.

http://www.ebay.com/itm/30000mAh-So...l_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item20e1cd3973
Овој го гледав сега со батерија е може да се полни и на сонце и од компјутер. И мислам дека цената му е добра пошто не бараат поштарина.
ја имам, не ми е купено подарено ми е. Функционира, имаш панела и имаш адаптери за секаков вид мобилен и усб.
powermonkey explorer
А дали имаш пробено да полниш лап топ со него или да не претерувам и јас :D

http://www.ebay.com/itm/30000mAh-So...l_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item20e1cd3973
Овој го гледав сега со батерија е може да се полни и на сонце и од компјутер. И мислам дека цената му е добра пошто не бараат поштарина.

А дали имаш пробено да полниш лап топ со него или да не претерувам и јас :D
само мобилни имам пробано. Пребарувај.

WTF беше тоа со бананата ? :D
Се заебава де :D
Power monkey is amazing but it doesn't kill zombies and it won't charge banana. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1398039965][/DOUBLEPOST]Мене ме интересира за колку време го полни мобилниот отприлика.
Еден другар од Србија имаше и рече дека за 40 минути бил фул ама не ми е верно тоа. На домашна струја толку брзо не оди. :cautious:

540 денари
http://kupioddoma.com/index.php?route=product/product&product_id=89
Спецификации:

- Дизајниран за полнење на: Мобилни телефони, Дигитални камери, Таблети, MP3/MP4 плеери и многу други електронски продукти.
- Батерија: 1350mAh
- Излезна моќност: 1000mAh
- Вграден индикатор за полнење
- Димензии (мм): 95 x 44 x 11
- Со него доагјаат: Адаптер, USB кабел, приклучоци за HTC, Lenovo, Nokia, Samsung, Motorola,Sony, LG.....

540 денари
http://kupioddoma.com/index.php?route=product/product&product_id=89
Спецификации:

- Дизајниран за полнење на: Мобилни телефони, Дигитални камери, Таблети, MP3/MP4 плеери и многу други електронски продукти.
- Батерија: 1350mAh
- Излезна моќност: 1000mAh
- Вграден индикатор за полнење
- Димензии (мм): 95 x 44 x 11
- Со него доагјаат: Адаптер, USB кабел, приклучоци за HTC, Lenovo, Nokia, Samsung, Motorola,Sony, LG.....

чекај реклама си правиш ? само за информација истиов производ на алиекспрес беше 5,50 долари само повеќе требаше да се купи нез колку ,а на едно парче сигурно не е повеќе од 8 долари ...

чекај реклама си правиш ? само за информација истиов производ на алиекспрес беше 5,50 долари само повеќе требаше да се купи нез колку ,а на едно парче сигурно не е повеќе од 8 долари ...
Само за информација, јас го гледав ова и сакав да го купам. Па поставив линк зашто дечкото бараше. Шо ме интересира мене дали ќе купи од ваму или од Кинескиот сајт. Човек да не може во знак од добра воља да сподели линк. Одма реклама правиш, се богатиш, Илуминати, теории! Аман опрајте се да ви ***тоа народот малоумен. Дури и кога помагаш лошо правиш за некој очигледно. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom