Радиодифузна такса

Член од
23 март 2014
Мислења
1.471
Поени од реакции
1.242
Не ми зема ништо извршителот си платив + си платив за блокада/деблокада околу 2000.
Ми ги блокираа сметките така да сите пари што ги имав на сметка ми беа замрзнати, значи неможеш да живееш.
Чудно, извршителите зимаат по 10000 најчесто а за одблокирање кога ќе си платиш во целост или по договор на рати ќе ти ги одблокираат сметките. Не сум сретнал никој кој неплаќал радиодифузија со ваков проблем. Кај те нашле сирот тебе?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Чудно, извршителите зимаат по 10000 најчесто а за одблокирање кога ќе си платиш во целост или по договор на рати ќе ти ги одблокираат сметките. Не сум сретнал никој кој неплаќал радиодифузија со ваков проблем. Кај те нашле сирот тебе?
Никаде не спомнав дека извршител ми дошол, туку кажав дека УЈП ми ја блокираше сметката за 12 месеци неплатени сметки (кои не ни стигаа како што треба т.е. стигаа 2 во фамилија).
И не ме нашле само мене, десетина илјади имало блокирани сметки во Стопанска (од пријател што работи таму).
Незнам што не ти е јасно.

Член од
15 октомври 2012
Мислења
193
Поени од реакции
49
mrtv sekogas bila zavisna od vlasta ivo idnina taka ke bide.....bez razlika koja partija e na vlast? site do eden se komunisti samo go lazat narodot demek se demokrati.:drk:

Член од
5 февруари 2014
Мислења
58
Поени од реакции
49
Озбилно ? И на никој од тие не им текнува да рече , абе еј може вака посумљиви ќе бидеме ? Ама не... сакаат луѓето да си го докажуваат идиотизмот. Поштуем.
Тоа е друже. Мојата чудесна земја за жал.

Kajgana Shop

На врв Bottom