До и Од модераторот на подфорум Религија

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Ногу ме бендисвит твојов објективен пристап во артбитражата. Ак можит само да проверам дали ова (чисто како теоретски пример) ќе се рачунат за добар/поштен контекст во кој се реплицират, да речиме, на долгогодишниот аутпут на рандом член на форумов:

„Мотивиран од квантумот и имбецилноста на твоите постови, сакам да те посочам како невидено сељачиште и идиот, кој, поради трауматично детство и немање асална занимација, го отру форумов со бладања, глупости, и ноторна моронштина. Воедно ја користам приликава да ви пожелам тебе, и на сите припаднички на понежниот пол од твоето семејство, редовна и интензивна анална пенетрација од илјадници темпераментни младинци од КПД Идризово.“
Ми се свиѓа стартот, ама болдов ја заминал границата..

Правило бр.1 - ФАМИЛИЈА МЕШАЊЕ НЕ. Му се обраќаш само него.
Правило бр.2 - Вулгарности и остали сексуални фетиши не.

Уствари ова не се правила, туку обичен коректен однос што мора да го поседува секој член.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Ми се свиѓа стартот, ама болдов ја заминал границата..

Правило бр.1 - ФАМИЛИЈА МЕШАЊЕ НЕ. Му се обраќаш само него.
Правило бр.2 - Вулгарности и остали сексуални фетиши не.

Уствари ова не се правила, туку обичен коректен однос што мора да го поседува секој член.
Значит фамилја никако, сексуални фетиши да се избегавет. Али, доколку му се фокусираш на членон, немат гајла. Само, ко шо ја дефинираш коректноста, ногу е унер работа, а ушче поунер е мистериознион критериум шчо го применвиш кајшо глуп, сакат, кретен, шчотијазнам станвит коректен однос. Можит бе з`ш да не.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Значит фамилја никако, сексуални фетиши да се избегавет. Али, доколку му се фокусираш на членон, немат гајла. Само, ко шо ја дефинираш коректноста, ногу е унер работа, а ушче поунер е мистериознион критериум шчо го применвиш кајшо глуп, сакат, кретен, шчотијазнам станвит коректен однос. Можит бе з`ш да не.
Епа можит ако се сакат. То е. Не знам шоимат дасе вреѓаме акони речит некој глуписме. Ненелажит :icon_lol:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Епа можит ако се сакат. То е. Не знам шоимат дасе вреѓаме акони речит некој глуписме. Ненелажит :icon_lol:
Шом си знајш каков си, стварно немат шо да те вреѓат. Ногу логично. Ама не морат некој тебе лично да те навредвит за да реагираш, ами рандом член на форумов. Туку ти си модератор, не се вознемирвиш за такви работи.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Како бе можит? :D
Aко можит, само тука можит. "Глуп си" значи најмалку казнени и бан од тема. Или мене погрешно ме известиле. Дај ако не да го живнам подфорумот кај мене, да отворам тема, "Членот xxx e глуп/имбецил/затуцан затоа што...". Ем е у домен на психологија, ем има аналитичка конотација, ем ќе иштанца десет страни како ништо.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Шом си знајш каков си, стварно немат шо да те вреѓат. Ногу логично. Ама не морат некој тебе лично да те навредвит за да реагираш, ами рандом член на форумов. Туку ти си модератор, не се вознемирвиш за такви работи.
Нема рандом член овде... све е со партиска книшка :icon_lol: Тој шо си плаќат рекет, нема бан.
Како бе можит? :D
Aко можит, само тука можит. "Глуп си" значи најмалку казнени и бан од тема. Или мене погрешно ме известиле. Дај ако не да го живнам подфорумот кај мене, да отворам тема, "Членот xxx e глуп/имбецил/затуцан затоа што...". Ем е у домен на психологија, ем има аналитичка конотација, ем ќе иштанца десет страни како ништо.
Ко можела владава да им опростит сметки за струја, зш да не го легализираме ние зборот "глуп" ? И онака нелегално го користат... :D

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
абе овие плачипичкиве се невероватни. кај што јадат “ќотек“ редовно на темите, а се жалат кај модераторите, имаат муда да плачат и кај ацид.
не ли ви е срам да плачете ко деца, наместо да приложувате факти. под факти мислам на издржани факти. но НЕ, вие сте тие обесправените, вие сте тие навредените затоа што немате ни една единствена поткрепа на вашите ставови.
летко ве исплеска по сите основи на темата која се затвори, и сериозни и трол мислења, но вашиот капацитет е толку што се лизнавте ко пијани на лед.
никола, секоја чест што ги трпиш и наоѓаш начин да се справиш со нив, но да бев јас до сега ќе ја затворев комплетно темата за религја.
ова овде се' плачипички

Член од
26 април 2013
Мислења
558
Поени од реакции
114
абе овие плачипичкиве се невероватни. кај што јадат “ќотек“ редовно на темите, а се жалат кај модераторите, имаат муда да плачат и кај ацид.
не ли ви е срам да плачете ко деца, наместо да приложувате факти. под факти мислам на издржани факти. но НЕ, вие сте тие обесправените, вие сте тие навредените затоа што немате ни една единствена поткрепа на вашите ставови.
летко ве исплеска по сите основи на темата која се затвори, и сериозни и трол мислења, но вашиот капацитет е толку што се лизнавте ко пијани на лед.
никола, секоја чест што ги трпиш и наоѓаш начин да се справиш со нив, но да бев јас до сега ќе ја затворев комплетно темата за религја.
ова овде се' плачипички
Abe ti li :-D

Bog

Само Бог може да ме суди
Член од
3 мај 2014
Мислења
736
Поени од реакции
306
Дали требе да се смееме или да плачеме на дегенериран хумор на тема „прашање до христијаните“?

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Дали требе да се смееме или да плачеме на дегенериран хумор на тема „прашање до христијаните“?
To e vash izbor.

Jas mozam da reagiram dokolku nekoj go prijavi mislenjeto.

Bog

Само Бог може да ме суди
Член од
3 мај 2014
Мислења
736
Поени од реакции
306
To e vash izbor.

Jas mozam da reagiram dokolku nekoj go prijavi mislenjeto.
После плачете кога падне нивото на дискусија, и кога јадете попара тоа атеистите.
Трчите на помош кај админите.

Aleksandar Nevski

Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Леле како никнуват новиве мултипрофили на подфорумов. Има некој да проверува IP адреси на јузериве или се прави тоа строго по барање?

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Леле како никнуват новиве мултипрофили на подфорумов. Има некој да проверува IP адреси на јузериве или се прави тоа строго по барање?
Gi znaeme koj se, ne samo po IP, tuku i po nivnite virtuelni karakteristiki.

Protiv site ima krivicni prijavi, ama dzabe.. sudstvoto e korumpirano. Plakjaat sudii, izvrsiteli, pa i del od ministrite vo vladata ;)

Aleksandar Nevski

Окултисти свих земаља ... чувајте се! Доваѓам!
Член од
9 октомври 2011
Мислења
1.074
Поени од реакции
350
Не е нормална таа ситуација и неприфатлива. Ќе ја промените? Како да се расправам и истите работи да ги пишувам по сто пати и да не се изнервирам? А ако се изнервирам че изедам бан на профилот, додека привилегираните само ќе се префрлат на следеќи и крај приче. Недозволиви работи. Правилата се за сите. зашто тогаш вие не ги објавите клоновите на подфорумот религија, направете нова тема КЛОНОВИ НА РЕЛИГИЈА и убацувај...

Kajgana Shop

На врв Bottom