R
Rigel Kent
Гостин
единствена шанса да освоите титула во оваа мизерна сезона што ја имате
Барселона освои Супер Куп на Шпанија , и тоа се смета во оваа сезона.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
единствена шанса да освоите титула во оваа мизерна сезона што ја имате
Колку се среќни мадристиве као демек Мадрид го ослободиле да тибам. Они жалните у последните 3 години 2 титули земаа и тоа купов.
Сакаше да ги продаде Пике и Алвес. Првиот не можеле да го донесат на тренинг пошто од кај Шакура од апартман не искачал. А Алвес го собирале од Лорет де Мар од дискотеките.Откај Филе видов да и затоа прашувам зошто дебелото врти ко шо му одговара - стварно Пеп сакал да ги продаде Пике, Алвес и Сеск?
Сериозно? Мислам ако ти е утешително така, тогаш добро.Барселона освои Супер Куп на Шпанија , и тоа се смета во оваа сезона.

Сериозно? Мислам ако ти е утешително така, тогаш добро.![]()
Еј еј немој да почнуваме за цигански работи кога губат едните.И да не го заборавиме циганскиот потег на Алвес кога го удри со топка во лицето Модриќ во судиско продолжение. Срамота. Ебати професионалецот ебати. Со Нејмар главни цигани се.
Абе праеле глупости и овие, не викам не. И Рамос и Марсело правеле гужви. Рака на срце ова класико беше малце пофер иако имаше тензија и тука, за разлика од претходните во ерата на Мурињо и немаше потреба сега за вакви испади. На 1 метро од играчот и да му ја плеснеш топката во лице е крајна непрофесионалност. Друг посвеж пример ми е она со Меси и навивачите. Разбирам како е да губиш и како да се однесуваш и двете екипи имале испади, али се си има своја граница и барем грам почит према противникот. Алвес денес беше катастрофа, а за тоа си е самиот крив. Модрич ниту малку не му е.Еј еј немој да почнуваме за цигански работи кога губат едните.
Победници сте во таа категорија како и да свртиш.

Тетекс не знам кој е, ама тој на 0:18 со колата што улета као пијан у кафана сигурно е Тониhttps://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=GBBSSwAOz7Q&app
Не можев да го внесам како Јутуб видео, врска неам зошто...
@ТетексФан кој си ти, ајде признавај![]()

Тој колото што го води... со шал што мафта... како можеш такво нешто да прашашhttps://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=GBBSSwAOz7Q&app
Не можев да го внесам како Јутуб видео, врска неам зошто...
@ТетексФан кој си ти, ајде признавај![]()