Каков е вашиот стил ?

e ova e mojot stil.... najperfektno prikazano i preneseno preku ovie crnechki noti ... i violinski kluch!

monsieur_s-guide-to-men_s-smart-casual-he-mango-spring-2012-13a.jpg

Meshavina od Jimmy Hendrix, Wiz Khalifa i Indiana Jones :icon_mrgr:

Farmerki, adidas patiki, dukser/jakniche/.. (prolet/esen)
Kratki pantaloni, koshula/maica, niski patiki (leto)

e ova e mojot stil.... najperfektno prikazano i preneseno preku ovie crnechki noti ... i violinski kluch!

..ја дечко тебе те замислувам со афро фризура, шешир, ташница преку рамо (педерка, така се викала не знаев до скоро), кошула со тачкици и доле стрикно тренерка плус дукс со адидас патики, може и три четврт тренерка.
:D

Pharrell-Partners-with-Adidas.jpg

Се обидов да сумирам како би изгледало тоа. Тежок процес беше. :D

Немам пари за стил , но се трудам да сум casual у секоја прилика освен кога не бара од мене некој настан да се придржувам кон одреден кодекс на облекување , иначе кога би имал онака ќеш на располагање најверојатно би ја напунил гардеробава со casual дуксери , маици , тренерки (за низ дома и на точак , кола и сл.. не за во искачање ) фармерки секако и 1-2 одела у стилот на Харви Спектер од Сутс.... за сваќи случај.

El klasiko Pimpstyle! Хаха :)) Стилот е класика: Фармерка, кошула, маица со кратки ,блузончиња, џемпери, патика адидас класика бела со црно, чизма катерпилар, кожна јакна или капут, или јакна црна .. и се тоа се комбинира у временски склоп. А за да имаш стил вистински со јаки партали на себе треба многу пари... пошо цените на оргиналите се ужас! ама тоа е што е, секогаш постојат комбинации :)

мојот стил е...патика трењерка..дукс,маичка...спортски тип :)

Зависи од ситуација, обожувам штикли и мислам дека никогаш ги немам потребните во моментот. Имам болест за обувки сите пари за нив ги трошам.

Вечерна комбинација задолжително елегантна како овие:
stikli-1.png
stikli-78.jpg

Преку ден нешто вакво:
images

Неможам да сватам како постојат жени кои не носат штикли:toe:

Обожавам спортска облека посебно поло маички, нормално за преку ден ова
images.jpg
15032013 combo3.jpg
images (1).jpg

Како ми се погоди така, од нишо не зависам освен адидас. :D

[DOUBLEPOST=1452356590][/DOUBLEPOST]
Menuvam stilovi odredeni periodi, nekad sum crnja od bruklin i bronx, nekad sum tony montana on majami. Sepak sozrevash, a so toa i oblekata koja ja nosish ja upgraduvash. Ti ako nosish isto sho si nosel ista obleka od 8mo odd ic stapov ne me zabole. Porasni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom