Фан клуб - РК Вардар

Најаки се некои "навивачи" на Металург кои не ни знаат дека во лигата игра Металург Јуниор. Читам коментари "абе Металург играше со вториот состав а Вардар со првиот":facepalm:. Па Вугринец ли на 40 години да игра за Јуниор? Ако он е јуниор какви ли се сениорите а да не зборам за ветераните:pos:

Zharko Angelovski Sakam najiskreno ,chisto od srce i dusha da im Chestitam na site rakometari od RK Metalurg Junior na chelo so trenerot Aco Jovich za fantastichnata igra i borbenost .Samo godinite i mladosta go sprechija Metalurg-Junior da pobedi.Vo site elementi,i segmenti na rakometot Metalugr-Junoir go nadigra Vardar.Crna damka na ovoj natprevar bea 10-12 deca navivachi na Vardar.Site neizbanjati,razgoleni, ligavi, so mrsuli, se derea kako da se u planina.Nikako ne smeeshe da im se dozvoli na tie 10-12 deca da vlezat vo salata.Za prv pat posle 26 godini slushnav vo Avtokomanda nekoj da izvikuva Vardar.I porano imalo navivachi na Vardar vo Avtokomanda ,ama sekogash gledale vo podot i glas ne im se slushnal .

Zharko Angelovski ADMIN ke ve zamolam da gi izbrishete site vulgarni komentari.SAYTOT na RKMetalurg 95 % go posetuvaat mladi,mali dechinja.

Најјак е Жарче!
Човекот плаче за еден домаќински ќотек а кај и да е ќе се најде некој шо ќе го направи тоа. Најјако беше пред утакмицата со Колдинг кога на фб страната на Металург плачеше во коментари како тој останал без влезница. Демек тој бил секогаш со Металург, многу пати водел записници без пари, помагал околу физички работи во салата околу местење на подот и што ти знам таму и на крај останал без влезница. После тоа му беше избришан коментарот. Кој хоштаплер е не ми се верува.

Абе нема врска ова со картиве, и јас купив денеска карти, ама со замена на блок влезницата од групната фаза. М13 беше резервиран само за блок влезници. Крај на приказната. :)

Друже убаво што си нашол карта, загрижува само тоа што клубот одново не се грижи за фановите туку картите ги дели по икс особи кои потоа си ги раздаваат на најблиските.
Си резервирале голем дел од картите, затоа не очекувате дека ќе има повеќе од 1000 карти во продажба.
Срамотилаци...

мртви им ебам бе, станавме како вештачките аааах...а нема да ме чуди тој ден да не важи законот и за нас, колку да им дадеме подршка добро знаат дека со нас ке постигнат повеќе.

мртви им ебам бе, станавме како вештачките аааах...а нема да ме чуди тој ден да не важи законот и за нас, колку да им дадеме подршка добро знаат дека со нас ке постигнат повеќе.

Зависи од резултатот на гости.

Има една продавничка у МИДА и ги нарачав пред недела дена 6 карти и денес ми се јавија да си ги земам
Да и го турам на продавачката ако е млада може ? :icon_lol:

Не очекувам да има повеќе од 1000 карти во продажба...
Голем дел од картите се поделени и кај Стара Гарда, гледам им ветиле карти на некои ликови од моја населба...

Не очекувам да има повеќе од 1000 карти во продажба...
Голем дел од картите се поделени и кај Стара Гарда, гледам им ветиле карти на некои ликови од моја населба...
Како бе така одеднаш се најдоа луѓе на кои би ги делеле картите а со Хамбург имаше многу празни места?
Фацата ќе им ја ебам ако не најдам карта утре

Како бе така одеднаш се најдоа луѓе на кои би ги делеле картите а со Хамбург имаше многу празни места?
Фацата ќе им ја ебам ако не најдам карта утре
Со Хамбург имаше празни места затоа што дел од тие кои резервирале карти не ги купиле .т.е им пропаднала резервацијата...
Па така останаа 300 карти, а за тоа беше јавено на ден пред мечот и веројатно не видел никој дека има уште карти :)

Ја најдов карта туку прашањево ми е ќе има навивање или нема да има? Ќе ги пуштаат комитите без лични карти?

Ја најдов карта туку прашањево ми е ќе има навивање или нема да има? Ќе ги пуштаат комитите без лични карти?
Нема пуштање без лични.

Инаку за тие што сте нашле карти, ви бараа ли лични?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom