- Член од
- 6 март 2008
- Мислења
- 1.645
- Поени од реакции
- 424
И ја неам Кортана
Сеа му правам reset, читав дека така можело да се среди, а со language и region само нејќеше :|

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со самата надградба ја има и Cortana, еден куп новини во секој случај добродојдениМоже некој да ми објасни што е работата со Cortana каде да ја најдам дали е потребно да се симне како апликација или ???
иначе вака од прв поглед 8.1. ми изгледа ок само што треба малце и да се навикнам![]()
Ич не се секирај за кортаната, и да ја има никад нема да ја користиш. Претходно имав андроид со говорни команди и никад не ми притребало.[DOUBLEPOST=1397494470][/DOUBLEPOST]Офф, на првичната тастатура нема запиркаКај мене кортана нема, и после ресет и после триста пути мењање регион и јазик. У notification фали 3г моб. интернет, не ми е уште јасно како можеле да заборават на таа кратенка! Ова со кортана ми иде на живци...
Да.Има некој проблем со маркетот за апп или само кај мене е?
Сега видов и на официјалната страна има некој застој http://www.windowsphone.com/en-us/store/overviewДа.
Прееска сакаше, сеа не.
И со камерата имав исто проблем, прво беше во ред, па црна беше сликата па после се среди.
Ич не се секирај за кортаната, и да ја има никад нема да ја користиш. Претходно имав андроид со говорни команди и никад не ми притребало.[DOUBLEPOST=1397494470][/DOUBLEPOST]Офф, на првичната тастатура нема запиркаПоголема глупост нема. И тоа макар со 3џи-то, се надевам ке има уште еден апдејт до утре
![]()
Ич не се секирај за кортаната, и да ја има никад нема да ја користиш. Претходно имав андроид со говорни команди и никад не ми притребало.[DOUBLEPOST=1397494470][/DOUBLEPOST]Офф, на првичната тастатура нема запиркаПоголема глупост нема. И тоа макар со 3џи-то, се надевам ке има уште еден апдејт до утре
![]()
За тастатурата: иди во keyboard, еден тап to change и у advanced бирај show comma key when available.