radti toa sto nekoj clenovi imaat po nekolku profili.Ме интересира да прочитам повеќе мислења за тоа зошто членовите ги затвораат своите профили освен за следачи?
filmovizija.com српски преводи имаdali nekoj znae strana za gleanje serii alii bez accounti da se praat ?![]()
Тука, број 26Незнаев каде да го поставам прашањево, па ај тука...
Сабајле додека се миев заби слушав музика на слушалките од телефонот и само што посегнав по пешкирот за да го избришам лицето јас стварно незнам како слушалките ми искочија од уши и паднаа..., но проблемот е што една од слушалките падна во шоља, но сепак се слуша музика на неа.
Па затоа сакам да знам како да ја исчистам/дезинфицирам слушалката?![]()
Се вика приватност. Јас сум таква, сакам да имам приватност. Не сакам сите да ми чачкаат по профил. Има секакви.Ме интересира да прочитам повеќе мислења за тоа зошто членовите ги затвораат своите профили освен за следачи?
Кратово,Берово.....Јас сакам предлог за еднодневно патување негде во мк, со странец
Не охрид, сме биле
Нешто интересно и обавезно, каде што се јаде убаво или има некој специјалитет наш
Фала![]()
Ако бараш традиционални срања ради шминка, квалитетна храна потешко е да најдеш.Јас сакам предлог за еднодневно патување негде во мк, со странец
Не охрид, сме биле
Нешто интересно и обавезно, каде што се јаде убаво или има некој специјалитет наш
Фала![]()
Берово, Лазарополе, Крушево, а ако бараш место каде можеш најопуштено како нормален човек да јадеш, оди кај Жабарот ...Јас сакам предлог за еднодневно патување негде во мк, со странец
Не охрид, сме биле
Фала![]()
Ако бараш традиционални срања ради шминка, квалитетна храна потешко е да најдеш.
Пробај евентуално крушевско-прилепскиот округ за добро парче крушевски локум. Некаде кај дебарско-кичевскиот округ имаш едно селце (да ме убиеш не ми текнува точно името во моментот) каде прават традиционален бакрданик - качамак. Велес-штип-кратово ти се добри за пастрмајлии (секој си вика дека си е најдобар)
Етно селото избегавај го, тешка шминка е а храната е потпросечна. Патем ако идеш во лето, природна сенка и не постои, ќе се скуваш.
А скара... се знае - кај Љуц во Скопје.
Да се надополнам подетално: http://mk.wikipedia.org/wiki/Кокино_(локалитет) , http://mk.wikipedia.org/wiki/Цоцев_КаменЈас сакам предлог за еднодневно патување негде во мк, со странец
Не охрид, сме биле
Фала![]()
Глеам ќе врне сеа во мк деновиве, да не отидам во берово и да истура?Берово, Лазарополе, Крушево...![]()
Јас сакам предлог за еднодневно патување негде во мк, со странец
Не охрид, сме биле
Фала![]()
Овде дефинитивно, нема да згрешиш...Spa, good food and great natureЈас сакам предлог за еднодневно патување негде во мк, со странец
Не охрид, сме биле
Фала![]()