Фан клуб - РК Вардар

Прибак е ок играч немам ништо против да остане. Но искрено не ми е баш најјасно со колкав тим ќе се оди идната сезона. Се најавуваат еден куп засилувања а и горе долу сите од оваа сезона ќе останат освен можеби оние кои и онака беа пребројни (4тиот и 5тиот голман, 3тите крила, одбранбените кои не се ни користат и слично).

Искрено, на среден бек не сакам звучно име, како што е најавуван Рутенка. Сакам Караџиќ да продолжи да се развива, а ќе биде многу тешко тоа ако има играч како Рутенка пред него.

Како што кажаа момците пред мене, и јас очекувам на лев бек да одиме со Горбок и Фичо. Пикерската линија и крилата остануваат исти. Очекувам Растворцев, Малумбрес, Мите Стоилов, Ајварот да отпаднат. Со Бели незнам што е работата, бидејки неможе да останеме само на Алекс на десен бек. Очекувам да остане уште една сезона , додека го чекаме Кире:)

Тоа се само новинарски помпи, од управата на клубот никогаш не изјавиле, колку штоа знам јас, дека ќе има еден куп засилувања. Според ова што досега се гледа мудро се оди чекор по чекор да се засилува тимот, се земаат слободни играчи без оштети итн.
Како и што спомнаа поголемиот дел од вас, мислам дека третите крила ќе го напуштат клубот, Мите Стоилов истотака, Петриќ претпоставувам дека ќе се пензионира, Терзиќ исто ваљда ќе си оди.. и мислам дека ќе се прави голема чистка кај голманите. Даскаловски и Чаневски сигурно си одат, можеби и Малумбрес?
Што се однесува до засилувањата, Горбок е единствено промовиран, се друго е шпекулација на медиумите. Разговарав со еден човек чие име не би го откривал, но е активен учесник во македонскиот ракомет и е веродостоен извор. Тој ми кажа дека Карабатиќ сигурно не доаѓа, но затоа гарантираше дека Штербик е договорен. И тоа за сума од која ме здоболе глава. :)

Искрено, на среден бек не сакам звучно име, како што е најавуван Рутенка. Сакам Караџиќ да продолжи да се развива, а ќе биде многу тешко тоа ако има играч како Рутенка пред него.

Како што кажаа момците пред мене, и јас очекувам на лев бек да одиме со Горбок и Фичо. Пикерската линија и крилата остануваат исти. Очекувам Растворцев, Малумбрес, Мите Стоилов, Ајварот да отпаднат. Со Бели незнам што е работата, бидејки неможе да останеме само на Алекс на десен бек. Очекувам да остане уште една сезона , додека го чекаме Кире:)

Истото и ја би го рекол. Не би ги менувал Прибак & Карачиќ на средна бековска за следната сезона со оглед на тоа што и Дујшебаев може одлично да изигра на средна мислам дека таа позиција е добро покриена. Затоа дефинитивно мора да земеме по еден или два леви и десни бекови.

Цеца бе, ЦЕЦА! :pos::pos::pos:

Патем на Собраниски канал е преносот.

Дибиров досега на фајнл форов 4 зицери утнува...

Најсмешни се луѓе кои одеднаш сфаќаат дека ги даваат на бим и почињаат онака да се кикотат или да мавтаат..:pos:

Урла Северина. :pos: Пред тоа Цеца, следно што е Мирослав Илиќ??? :D

Е не као кај нас Бруно Марс јеботе.
acigar.gif

Дај бе нека го извадат гз мамин циркузантски да му ебам :mad:
Има среќа што не сум сега таму, за уши ќе го извадев :icon_lol:
Многу ме нервира Гонзалес вака кога го дрви и не менува :tapp: Само тоа ме нервира кај него...

Дибиров си фати залет :D Мада не ми се допаѓа кога цела игра на него ни се базира...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom