Gandradelic
Banderash
Ја вака како нов член појма немам.... би сакал некој стручњак од пимпологијата форумџиска да ми раскаже како он кернал нешто тука со почетен муабет од типот.....?
))
))Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
))Ја вака како нов член појма немам.... би сакал некој стручњак од пимпологијата форумџиска да ми раскаже како он кернал нешто тука со почетен муабет од типот.....?))
“
“Дупни ја со лајкови наредни месец дена. Штом ти врати она со лајк, пиши и порака.
„Фала за лајкот“
„Како си ако не е тајна?“

Познато ми е дека женските пимпови се прототип за опшествово и мило ми е за тоа! Добро мислиш.... баш како што треба. Ќе го пратам твојот совет!Дупни ја со лајкови наредни месец дена. Штом ти врати она со лајк, пиши и порака.
„Фала за лајкот“
„Како си ако не е тајна?“
[DOUBLEPOST=1397129751][/DOUBLEPOST]
Не поштуем девојки од Пустец...[DOUBLEPOST=1397129953][/DOUBLEPOST]И после тоа го смени табот и се врати на каталогот со албанки.![]()
А педери од Пустец?Познато ми е дека женските пимпови се прототип за опшествово и мило ми е за тоа! Добро мислиш.... баш како што треба. Ќе го пратам твојот совет![DOUBLEPOST=1397129751][/DOUBLEPOST]
Не поштуем девојки од Пустец...[DOUBLEPOST=1397129953][/DOUBLEPOST]
Не сакам да бидам повреден.![]()
Само за органите......А педери од Пустец?
site maki tuka se resavat dusevni seksualni.....
Ja колку риби имам заглавено на овие цитати, па па па, фати се со една поиди 2-3 години шутни ја, фати друга и со неа 1-2 години поиди, шутни ја!Ете кој ги прател К-15![]()
Си се пуштал на машка особа

Јас ја клецнав, не знам за вас.Си се пуштал на машка особа
Типот глумеше женско и им пишуваше на сите на кои што може да им прати порака![]()