Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Ја вака како нов член појма немам.... би сакал некој стручњак од пимпологијата форумџиска да ми раскаже како он кернал нешто тука со почетен муабет од типот.....? :)))

Ја вака како нов член појма немам.... би сакал некој стручњак од пимпологијата форумџиска да ми раскаже како он кернал нешто тука со почетен муабет од типот.....? :)))

Дупни ја со лајкови наредни месец дена. Штом ти врати она со лајк, пиши и порака.

„Фала за лајкот:)
„Како си ако не е тајна? :)

Дупни ја со лајкови наредни месец дена. Штом ти врати она со лајк, пиши и порака.

И после тоа го смени табот и се врати на каталогот со албанки. :X3:

Познато ми е дека женските пимпови се прототип за опшествово и мило ми е за тоа! Добро мислиш.... баш како што треба. Ќе го пратам твојот совет! :cool:[DOUBLEPOST=1397129751][/DOUBLEPOST]
И после тоа го смени табот и се врати на каталогот со албанки. :X3:
Не поштуем девојки од Пустец...[DOUBLEPOST=1397129953][/DOUBLEPOST]

Познато ми е дека женските пимпови се прототип за опшествово и мило ми е за тоа! Добро мислиш.... баш како што треба. Ќе го пратам твојот совет! :cool:[DOUBLEPOST=1397129751][/DOUBLEPOST]
Не поштуем девојки од Пустец...[DOUBLEPOST=1397129953][/DOUBLEPOST]
Не сакам да бидам повреден. :(
А педери од Пустец?

Читам некоја страна поназад, ќе ја ќариш со цитати од Сократ, Платон, Аристотел, Балашевиќ, Лешоски, my ass, или што би рекле ние кур мој или жими куров! (y)

Пробај со Тошо, ќаруеш риба док си реко пиксла!

Наслов на конверзацијата пишуваш некоја глупост за да ја примамиш да ја отвори, пошто ако и пишеш `Здраво` уште од старт ќе ти рече одјеби и нема да ти ја отвори пораката..

Внатре и пишуваш некои од добро познатите цитати на Тошо Малерот од типот ``Мала фати се со мене ќе те напраам човек`` и ако не ти врати одма у конверзацијата додаваш твој другар кој ќе и пише `` Мала сушаш па зашто нечеш да се фатиш со овој, па знаш он колку улага у тебе?``

Ако ви тргне муабетот и запознавањето можеш да и улеташ со следново `` Маче мислам дека доволно се знаеме сакам да те прашам нешто ама ми е страв да не ме откачиш, иам делови од Шкода, оргинал, дај да ги бутнеме преку стариот твој, а?``

И сеа доколку цурата сака да знае нешто поише за тебе, ти почнуваш `` За еден ваков мачо мен како мене, карактеристично е тоа што ја не признавам ниедна друга чарапа осим бела, пошто бело иде на све, друго што е веома интересантно кај мене е што ја пијам као коњ! Пошто не постои тип што не пие као коњ а да има добра риба, ако не се начукам здраво и ако не ти ждригнам у фаца ништо не сум напраил, истотака со цигарата ти дувам у фаца и ти додека се закашлуеш ја у даден моменат у дадено време ти бутам јазик!!!``-Класика.

Што се однесува на музиката тука нема што да криеш отворено и признаваш `` Ја маче слушам Битлси, и сеа може ќе речеш види го сељак меѓутим тоа е јаче од мене и ја никад не сум бегал од реалност, истотака пишувам поезија и нормално чат пат и проза, од поезија маче највише упражавам романтика. Иначе не се знае колку песни иам напишано, еве баш пред некое време се рапсрашував низ градов, никој нема поима!!!``

Пошто се ближат избори, во разговорот уклучи малце и политика, прај се дека се разбираш и почни си `` Од политика маче највише поштуем парламент, влада и коалиција и така највише ми праат кејф тие моменти така``.. и тука паѓа, готова е..

Друга работа..... уствари што има да и праиш филмови бе, пушти и еден торент и сама нека се снаоѓа.

acigar.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom