Религија - општа дискусија!

• Креатор на темата Креатор на темата SuBZerO
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.863
Поени од реакции
4.816
Локација
Sudan
Oваа е посебна тема каде што слободата на изразување ќе биде на максимално ниво со одобрение од модератор!

Последно уредено од модератор:
Na izrendani kompiri luspata ne im rasti pak taka lesno! Ti treba nastavkata vo "Rendator" da ja smenish!

9344.jpg

Не сум се надевал дека ќе ги разнишам темелите на една 2000 години стара религија!!
Опустеа храмовите, се заборавија молитвите.

Не сум се надевал дека ќе ги разнишам темелите на една 2000 години стара религија!!
Опустеа храмовите, се заборавија молитвите.
Кажи да се сруши и храмот и да те пишеме Исус Втори. :icon_lol:

Кажи да се сруши и храмот и да те пишеме Исус Втори. :icon_lol:
Не знам дал исполнувам услови за таа улога, роден сум нормално, склон кон алкохол секс и рокенрол, начитано, паметено духовито секси вредно елоквентно бистро градско дете ....

Не знам дал исполнувам услови за таа улога, роден сум нормално, склон кон алкохол секс и рокенрол, начитано, паметено духовито секси вредно елоквентно бистро градско дете ....
Не му се коси. Ќе ти пишеме како ни чини. И така за 100 години нема да има кој да провери.

Не му се коси. Ќе ти пишеме како ни чини. И така за 100 години нема да има кој да провери.
Сега е позезнато, се останува по хард дискови, мемориски картици, ЈПГ, МП3, веб страни.... Лесно му беше на мојот предходник, нишо не напишал а и да напишал - на папирус за 3 месеци ќе избледне и пропадне. Може се да порекнува, или за се да си зема заслуги како да тој го кажал или направил. Ќе го видев Него да ширеше речта Своја како Јас преку интернет

Да прашам дали луѓето кои живеат во денешен Израел се православни или католици ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom