Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овде јас мислам дека ќе те јадат... Земи панцир облечи со повреме
Кој тоа вас?Религијата и измислена за да не контролираат нас.
Народот?Кој тоа вас?![]()
Кажи да се сруши и храмот и да те пишеме Исус Втори.Не сум се надевал дека ќе ги разнишам темелите на една 2000 години стара религија!!
Опустеа храмовите, се заборавија молитвите.
Ако дозволиш ќе те контролира...Народот?
Не знам дал исполнувам услови за таа улога, роден сум нормално, склон кон алкохол секс и рокенрол, начитано, паметено духовито секси вредно елоквентно бистро градско дете ....Кажи да се сруши и храмот и да те пишеме Исус Втори.![]()
Епа јас не им дозволувам,но тешко ми паѓа кога некој затворен ум провоцира дека не верувам во тие работи.Ако дозволиш ќе те контролира...![]()
Не му се коси. Ќе ти пишеме како ни чини. И така за 100 години нема да има кој да провери.Не знам дал исполнувам услови за таа улога, роден сум нормално, склон кон алкохол секс и рокенрол, начитано, паметено духовито секси вредно елоквентно бистро градско дете ....
Сега е позезнато, се останува по хард дискови, мемориски картици, ЈПГ, МП3, веб страни.... Лесно му беше на мојот предходник, нишо не напишал а и да напишал - на папирус за 3 месеци ќе избледне и пропадне. Може се да порекнува, или за се да си зема заслуги како да тој го кажал или направил. Ќе го видев Него да ширеше речта Своја како Јас преку интернетНе му се коси. Ќе ти пишеме како ни чини. И така за 100 години нема да има кој да провери.