- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.651
Ајде стварно ете нема смислапа он демек не може да издаде која ми е хахах голема работа
![]()
Не сакал да биде педер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде стварно ете нема смислапа он демек не може да издаде која ми е хахах голема работа
![]()
Не сакал да биде педер.
Eпа добро ете ја ишкртав,и ти не биди педер сеа и смени да ги остаиме у неизвесност![]()

....
Сменив. Ај сега и ти не биди педер, дај еднаш да ја плеснам девојка ти. Услуга за услуга.![]()
Глеј сеа не издаде........ивица више те цитирал....
What if you are NikolaMKD91 and this is your second profile?![]()

and this is how social engineering is doneЈас неможев да не истражам која е девојката
1. Идеш на погоре споменатата тема
http://forum.kajgana.com/threads/Може-ли-во-Македонија-да-се-најде-поштена-женска.52672/page-59
2. Бараш постови во последните со датум од ноември 2013 кога е и пишана пораката
3. После се фокусираш само на женски постови
4. На крај ги елиминираш постовите каде Никола не кликнал лајк
5. И добиваш точен одговор
Епа ајде нека ви е со среќа, вас не сум ве сетила, ваљда не ја тупите во врска со љубовта еден по друг![]()

..нека се помучат самиДа ја зачинувам приказнава или не?![]()
Незнаеш колку се смеам. Каков пресврт доби темаваЕхх не е интересно да им сервираш на готово..нека се помучат сами

Јас неможев да не истражам која е девојката
1. Идеш на погоре споменатата тема
http://forum.kajgana.com/threads/Може-ли-во-Македонија-да-се-најде-поштена-женска.52672/page-59
2. Бараш постови во последните со датум од ноември 2013 кога е и пишана пораката
3. После се фокусираш само на женски постови
4. На крај ги елиминираш постовите каде Никола не кликнал лајк
5. И добиваш точен одговор
Епа ајде нека ви е со среќа, вас не сум ве сетила, ваљда не ја тупите во врска со љубовта еден по друг![]()