Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ѓорче.Против Тиверија на Градски?
Да да. Смилевски го буткале, влегле у соблекувална нешо. Полицијата стандард си стоела на страна. А и чудна работа, објавија на спортмедиа.мк и после тоа одма го избришале истото.Слушам нешто имало упад во соблекувалната кога сте играле со Врапчиште на гости закани напади и слично или дезинформации![]()
Маџари- Тетекс 0-1 кој ако не Филип Инзаги Петковски.Teteks - Novaci 1-0 !!! Koj ako ne Filip Petkovski![]()
Mene i me zagrizue ova ,drugive kako gol da ne znaat da dadat..Zamisli bese na proba vo Kipar i za negova nesreka ja skrsi rakata tamu na trening i se vrati vo Teteks..So promocija vo 1 liga uste eden spic sigurno ce ni treba ,ako ne ni zamine i InzaghiМаџари- Тетекс 0-1 кој ако не Филип Инзаги Петковски.Што чоек ќе беше овој бе, како Инзаги е, сите му се смеат го потценуваат а он се растура од голови давање.
![]()
Ма ќе ви требаат уште двајца ако останете само на Пипо ништо не правите.Mene i me zagrizue ova ,drugive kako gol da ne znaat da dadat..Zamisli bese na proba vo Kipar i za negova nesreka ja skrsi rakata tamu na trening i se vrati vo Teteks..So promocija vo 1 liga uste eden spic sigurno ce ni treba ,ako ne ni zamine i Inzaghi![]()
Abe ce ima igraci i toa baegji i so proveren kvalitet, za titula mozda ne ama za izlez vo Evropa ce napravat ekipa barem taka najavija..Ма ќе ви требаат уште двајца ако останете само на Пипо ништо не правите.![]()