Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.625
- Поени од реакции
- 9.158
Бар да му кажеше на детето како се започнува разговор на кајганаДа де, јас праам луѓето шо се околу мене да изгледаат попаметно![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бар да му кажеше на детето како се започнува разговор на кајганаДа де, јас праам луѓето шо се околу мене да изгледаат попаметно![]()
Е, такви финти не кажуам јаБар да му кажеше на детето како се започнува разговор на кајгана![]()
Tи е страв да не стаи принт скрин oд муабетот?Е, такви финти не кажуам ја![]()

После муабетов, очекуај такво нешто да се појави на темаваTи е страв да не стаи принт скрин oд муабетот?![]()
Не може да постигне сеа @NikolaMKD91 и да пишува на темава и да пишува ппПосле муабетов, очекуај такво нешто да се појави на темава![]()

Премногу се obsolete овие цитати.
Поише пали цитатот „Ако либидото е движечка сила, тогаш би сакал постојано да сме во движење.“ - Зигмунд Фројд на жена му.
(се разбира ако женцката е образована, мада чисто сумљам)

Премести го постов во зошто е подобро да си машко. Ние досега сите добивме по една таква порака од еден сезонски лик. Прво слика ни праќаше, а после си состави и прашаше дали 14 см е мал? Очобол.[DOUBLEPOST=1396671439][/DOUBLEPOST]Не знам зашто ама мислам дека курот во инбокс највеќе работа може да заврши.![]()
На темава не се знае кој со кого и за што збориБарем Никола отвори креативна тема во која не се знае кој трола кој пишува колку да се најде во муабет како што спомна Крејзи , и токму вака се разговара на кајгана![]()

Ти на никоја тема не можеш да нѐ импресионираш.[DOUBLEPOST=1396623987][/DOUBLEPOST]
Не е грд, ама гарант малата се исплашила од чорапата во гаќите.![]()
Aх бе деца...Не знам зашто ама мислам дека курот во инбокс највеќе работа може да заврши.![]()