Како да се започне разговор на кајгана ?

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Да де, јас праам луѓето шо се околу мене да изгледаат попаметно :icon_lol:
Бар да му кажеше на детето како се започнува разговор на кајгана :icon_lol:

Ме изнасмејавте..царој сте....не

Ме изнасмејавте..царој сте....не

Grumpy-Cat1.jpg

Барем Никола отвори креативна тема во која не се знае кој трола кој пишува колку да се најде во муабет како што спомна Крејзи , и токму вака се разговара на кајгана :icon_lol:

Премногу се obsolete овие цитати.
Поише пали цитатот „Ако либидото е движечка сила, тогаш би сакал постојано да сме во движење.“ - Зигмунд Фројд на жена му. :love:
(се разбира ако женцката е образована, мада чисто сумљам)

Реченицава ми е нелогична. Ако либидото е движечка сила тога сакал Фројд или не сакал мора да биде во постојано движење. Е сеа, мистер Ф. изгледа слабо клецал или премногу потиснувал осечања па во секоја идеја гаи надеж за "постојано движење". Толку му било дојдено до клецање што ги запоставил останатите нагони и се концентрирал само на сексуалниот, криза бе го разбирам...криза :P

Решив да спијам пред пола сат и случајно кликнав на темава...
Видим да је неко гадно најебо... ама се испостави дека и неко је јебо, дали со филозофија или не, i'm grabbing some fucking popcorn here, this is too funny! :D

Не знам зашто ама мислам дека курот во инбокс највеќе работа може да заврши. :icon_lol:
Премести го постов во зошто е подобро да си машко. Ние досега сите добивме по една таква порака од еден сезонски лик. Прво слика ни праќаше, а после си состави и прашаше дали 14 см е мал? Очобол.[DOUBLEPOST=1396671439][/DOUBLEPOST]
Барем Никола отвори креативна тема во која не се знае кој трола кој пишува колку да се најде во муабет како што спомна Крејзи , и токму вака се разговара на кајгана :icon_lol:
На темава не се знае кој со кого и за што збори :pos:

Али пресвртот е најјак, @C/S/F/L чекаме продолжение со расплет. Пиша ли пак Никола или ти успеа на прва? :pos:

Последно уредено:
Ти на никоја тема не можеш да нѐ импресионираш.[DOUBLEPOST=1396623987][/DOUBLEPOST]

Не е грд, ама гарант малата се исплашила од чорапата во гаќите. :icon_lol:

:icon_lol: ако ставро те импресионира ондак високи критериуми имаш он е ветеран

Премести го постов во зошто е подобро да си машко. Ние досега сите добивме по една таква порака од еден сезонски лик. Прво слика ни праќаше, а после си состави и прашаше дали 14 см е мал? Очобол.
@Nohlic ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom