ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пред 3 месеца и во 2ка имаше ваква дешавка, бараа пензионериве шоферов да се пријавел во полиција зошто нагло запрел и старава паднала :facepalm:[DOUBLEPOST=1396618299][/DOUBLEPOST]
http://kajgana.com/bugarka-ukrala-parichnik-vo-avtobus-na-jsp

Значи овие бугариве ПАРТАЛ ПРААТ...секаде во светот се познати по крадењето, не само кај нас...
@leandra :свиркам:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Пред 3 месеца и во 2ка имаше ваква дешавка, бараа пензионериве шоферов да се пријавел во полиција зошто нагло запрел и старава паднала :facepalm:[DOUBLEPOST=1396618299][/DOUBLEPOST]
@leandra :свиркам:
а патникот што ја видел кражбата стоел и гледал? да не приметела типката немал ни патникот да каже дека некој и брцнал рака во ташна?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.897
Следен петок пак нека ги држат вреќите со компир во рака после шоферот е виновен ако паднат и не се држат за некое седиште. :свиркам:
Па и брза помош лигавешки работи како којзнае што да е. :facepalm:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
а патникот што ја видел кражбата стоел и гледал? да не приметела типката немал ни патникот да каже дека некој и брцнал рака во ташна?
расипан е народов до во крај само ајде уште владее македонското дека „на запад народов ладен и гаден бил“

Член од
23 мај 2013
Мислења
2.443
Поени од реакции
5.935
Е денес каква добрина ми направи возач на 47 јас гледам дека ми помина 57 и гледам 47 позади мене а викам ќе трчам ама ете не успеав и возачов тргнува и ме гледа мене на ретровизер и застана јас онаков се качувам и му викам фала многу :)
Со ова видов дека постојат добри возачи а на некој им имам лупано по тоа вратите не реагираат :(

Член од
8 јуни 2013
Мислења
299
Поени од реакции
198
расипан е народов до во крај само ајде уште владее македонското дека „на запад народов ладен и гаден бил“
Па не би рекла така да не беше човекот и луѓето во автобусот жената ќе си останеше без новчаник. Можеа луѓето да ќутат како што си знаат ама овој пат сите и помогнаа на жената , тие што беа до нејзе.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па не би рекла така да не беше човекот и луѓето во автобусот жената ќе си останеше без новчаник. Можеа луѓето да ќутат како што си знаат ама овој пат сите и помогнаа на жената , тие што беа до нејзе.
па имало патник што ја гледал само целата ситуација, тој наместо прв да изреагира немало ни да стигне до блокирање, затворање на автобусот, ќе ја плеснел по рака и ајде чао, толку им треба на татарите :)

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
И мене ме зезнаа во 9ка, пред неколку месеци. Ме олеснија за илјада и петстонини.
Не приметив воопшто и покрај тоа што мислев дека е невозможно, си мислев... кај, сигурно ќе го приметам.
Аха да, дури и патентот од ташната ми го откопчале.
Ама иди ти, па терај правда во 9ка.. Ќе ја истераш..

Kajgana Shop

На врв Bottom