Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Падна договор и за локацијата за собирање.
Недела, 10 часот, на паркингот пред СП во Кисела Вода ... таман купуваме се што е потребно, пијачки, грицки, салати ... и тргаме :)
the main question:
кај е СП во кислеа вода? :D

На собиранкиве се вртат истите лица цело време. Не е интересно.

На собиранкиве се вртат истите лица цело време. Не е интересно.
па сФе јаки фаци на ПЦ, али кога доаѓа време за собиранка, ко пичиња (намерно деминутив) се кријат под сукњите на мама. се некако недостижни фаци, нели? но затоа пак “истите фаци“ се топ, па и некако не приметуваме дека сме цело време исти. (y)

па сФе јаки фаци на ПЦ, али кога доаѓа време за собиранка, ко пичиња (намерно деминутив) се кријат под сукњите на мама. се некако недостижни фаци, нели? но затоа пак “истите фаци“ се топ, па и некако не приметуваме дека сме цело време исти. (y)

Затоа другите се недостижни, оти сте топ. :icon_lol:

@Lu и @wiksa @kooperativa и останати "цео време се исти"

останува Недела 10.00 СП?[DOUBLEPOST=1396612721][/DOUBLEPOST]
Со тебе би сакала да се напиеме по едно пиво. Здравје...

...како и секогаш...расположен за дружење во слободно време...доколку сакаш може да не дружиш во недела

Последно уредено:

останува Недела 10.00 СП?
Не може, ултра кул фацки сте вие, цело време ве читам, договарајте се преку ПП, досадни сте фалачапријатно :D

Во Трилема сум дали да дојдам во недела.

останува Недела 10.00 СП?[DOUBLEPOST=1396612721][/DOUBLEPOST]

...како и секогаш...расположен за дружење во слободно време...доколку сакаш може да не дружиш во недела

Па засега останува со надеж дека времево нема да ни ги расипе плановите.

па и да ни заврне чадор имаме.... :)

е сега како изгледа накиснат самојед ти подобро знаеш
Мила (како кога беше мала, ова е од нејзиното прво бањање)
de237420-7342-4483-b46f-9279e9b92940_zps718c25a0.jpg

Адонис (сликан во вторникот)
581b65fa-7b96-4e2c-a99b-37745db4d018_zps708deed9.jpg

Се надевам го доловив ефектот :D

:pos: викса, не си арен:pos:
ај во нед сабајле ќе се исконтактираме, да оцениме дали е ок или не за идење. ако во 8ч врне истура, тогаш не гледам некоја логика да се иде, нели? ако е облачно или само роси тогаш “пут под ноге“ и идеме:cool:

:pos: викса, не си арен:pos:
ај во нед сабајле ќе се исконтактираме, да оцениме дали е ок или не за идење. ако во 8ч врне истура, тогаш не гледам некоја логика да се иде, нели? ако е облачно или само роси тогаш “пут под ноге“ и идеме:cool:
за мене не е сеедно, зашто во вторникот потрошив 5 саати за да ги средам (бањање зборам) несакам пак исто :D. Ако не врне во ред е да одиме ама ако роси јас не сум јас.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
за мене не е сеедно, зашто во вторникот потрошив 5 саати за да ги средам (бањање зборам) несакам пак исто :D. Ако не врне во ред е да одиме ама ако роси јас не сум јас.
:( тогаш кафана не ни гине:noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom